До Бережанського райвідділу внутрішніх справ звернувся 39-річний житель райцентру з повідомленням про те, що у нього викрали кредитну картку та зняли з неї гроші

Поділитися

Як з’ясувалося, ласою до чужого добра виявилася знайома потерпілого .
Як розповів начальник сектору карного розшуку Бережанського райвідділу міліції Роман Коман, напередодні потерпілий зустрівся зі своїм другом та його 20-річною співмешканкою. Компанія весело відзначила зустріч. Не обійшлося й без спиртних напоїв. Частувалися в одному із закладів громадського харчування райцентру. Коли настав час розрахуватися, грошей не виявилося ні в кого. Тоді чоловік запропонував скористатися його кредитною карткою. Та сам йти до банкомату не захотів, попросив це зробити співмешканку знайомого. Сказав їй пін-код та суму, яку необхідно зняти. Та чемно виконала прохання. Компанія продовжилаа застілля. Та, вочевидь, такий легкий доступ до чужих грошей не давав молодиці спокою. Дочекавшись слушного моменту, жінка непомітно витягнула з кишені куртки захмелілого бережанця кредитну картку, з якої зняла понад дві тисячі гривень. Чужими коштами розпорядилася швидко. Лише за день розтринькала їх на власні потреби.
Щодо підозрюваної порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу.

Сварка між подружжям закінчилася смертю

За шмат гнилої ковбаси… (відео)