Джоджик почав тиснути на рух “Чесно”, бо його “протеже” -Тарас Пастух – недоброчесний?

Поділитися

 “Презентація громадського аудиту рухом  ЧЕСНО” переноситься до “Центру Комунікацій” що знаходиться за адресою вул. Йосипа Сліпого буд.7 (на 4 поверсі)  з актового залу готелю “Тернопіль” . Можливо, це пов’язано із тим, що рух Чесно вважає, що Тарас Пастух має ” ганш” – прозорість задекларованих доходів та майна  не відповідає способу життя.

Представники руху повідомили “Про все”, що перенести захід із готелю в “Атріум” їм довелось через… раптовий ремонт, який розпочали керівники готелю “Тернопіль”
Захід розпочнеться о 9:30 реєстрація учасників з 9:00

12 жовтня 2012 р. рух ЧЕСНО в Тернополі презентує результати оцінки доброчесності кандидатів за мажоритарними округами та партійними списками 6 політичних сил, котрі мають шанс потрапити до майбутнього Парламенту. Рух ЧЕСНО назве основні порушення кандидатів, прізвища порушників та зробить порівняльний аналіз списків партій, а також презентує результати оцінки доброчесності кандидатів, що обираються по мажоритарних округах.

 До обговорення результатів громадського аудиту запрошено представників провідних політичних партій, кандидатів в депутати, політологів, експертів та журналістів.

Учасники круглого столу: один з ініціаторів Руху ЧЕСНО – Олег РИБАЧУК, регіональний координатор руху ЧЕСНО Юрій Лотоцький.

Презентація та обговорення результатів дослідження відбудуться 12 жовтня з 09.30 до 11.00 у приміщенні «Центру Комунікацій», що в Торговому центрі «Атріум» (4 поверх вул. Кардинала Йосипа Сліпого 7). Реєстрація учасників з 09:00.

В рамках  кампанії «Фільтруй Раду!» учасники руху ЧЕСНО проаналізували  2466 кандидатів, серед яких було знайдено 944 порушники критеріїв ЧЕСНО. 10 жовтня представники ЧЕСНО оприлюднили результати перевірки кандидатів до нового Парламенту.

Акредитація журналістів для участі у презентації за адресою: chesno.ter@gmail.com , або за телефоном (096)76 33 178.

 

14 жовтня Марш українських націоналістів в Тернополі

Займалися сексом та загинули