Горе-злодіїв затримали на Кременеччині

Поділитися
    Нещодавно на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони у Кременці надійшов сигнал «Тривоги» з місцевої крамниці. За вказаною адресою негайно виїхав наряд групи затримання окремого батальйону міліції ДСО. Зловмисників міліціонери затримали «на гарячому».
    Двоє кременчан увесь день випивали. До вечора у молодиків закінчилося і спиртне, і гроші, але по домівках вони не спішили розходитися. Блукаючи безлюдними вулицями, опинилися неподалік зачиненого магазину. Розбивши дверний склопакет, випиваки проникли до торгової точки. Хотіли, мабуть, поповнити запаси алкоголю, та не встигли. Коли над’їхав службовий міліцейський транспорт, нетверезі зловмисники заховалися за холодильними вітринами. Там їх і помітили правоохоронці.
    Горе-злодіїв було доправлено до Кременецького райвідділу міліції для з’ясування обставин злочину та прийняття відповідного рішення. Сума матеріальних збитків встановлюється. 

Безпечністю потерпілих користають злодії-«барсеточники»

Прокуратурою Тернопільського району здійснюється нагляд за розслідуванням кримінальної справи за фактом наруги над могилами