Греко-католики починають активніше боротися з ворогами Церкви і Господа: на Чортківщині був ліквідований «монастир» догналітів

Поділитися

20 жовтня, у суботу, у селі Пробіжна Чортківського району місцева греко-католицька громада ліквідувала «монастир» екзальтованих прихильниць секти Догнала. Останні для реалізації власних сатанинських цілей захопили кількох-поверховий будинок і видавали себе за монахинь.

Під керівництвом місцевого пароха о. Зеновія Пасічника селяни проникли на територію псевдомонастиря і «допомогли» догналіткам покинути його стіни. Не може не тішити згуртованість громади і її рішучість у справі захисту Церкви.

Для довідки: секта Догнала – псевдохристиянське згромадження, засноване кількома колишніми василіанськими священиками (усі на даний момент є відлученими від Церкви). Спрямовує свою пропаганду проти ієрархії УГКЦ та Католицької Церкви загалом; активно використовує гіпноз та інші методи діяльності тоталітарних сект. Цілком імовірно, що дана секта була створена російськими спецслужбами для боротьби з УГКЦ як однією із українських національних Церков.

http://banderivets.org.ua

Методи НКВД повертаються: на Тернопільщині з’явилися «боївки» псевдобандерівців

Наливайченко на Тернопільщині закликав підтримати справжніх патріотів