Хто такий Володимир Бойко, якого обрали в Бережанах, Козові, Зборові і Підгайцях народним депутатом?

Поділитися

Чого лишень не сплітали конкуренти кандидата в народні депутати від об’єднаної опозиції  Володимира Бойка на зборівському виборчому окрузі: і що він не прохідний, і що його партійне керівництво продало округ аграрному мільйонеру Чайківському, і за ним не має капіталів, а тому вести боротьбу не має сенсу. Особливо “старався” нікому невідомий депутат Тернопільської обласної ради Володимир Петровський, який у жахливому завеликому костюмі, немов опудало, викликав лишень жарти в краян.  Не допоміг конкурентам Бойка-опозиціонера “Бойко-клон”, звичайний селянин із Чернелова Руського, про якого складали легенди, нібито він спеціально висунутий опозицією, щоб “списати” поразку на “шалений спротив влади”. Сьогодні вже відомо, що клон відкусив у справжнього опозиціонера майже 4% голосів. На даний час, з опрацьованих 71,38% протоколів, за Володимира Бойка проголосувало 40,27% виборців (27 тисяч 812). На другому місці аграрний магнат Іван Чайківський, який витратив шалені кошти на рекламу. Проте його підтримало лишень 22,44% виборців (15 тисяч 504). І лише на третьому місці ударівець Володимир Петровський з 19,36% (13 тисяч 373).  На четвертому місці екс-керівник Тернопільського району Володимир Болєщук, який побоявся прийти на дебати з Володимиром Бойком. 5 місце – за клоном Бойка. І лише шостий результат в екс-заступника голови Тернопільської ОДА Анатолія Вихруща. Його підтримало навіть не 2 тисячі виборців.  На сьомому місці головний кунівець Тернопілля Володимир Ткач. Про інших баранів виборчого процесу й говорити не приходиться.

Сьогодні на сайті “Про все” чимало краян шукали інформацію хто ж такий Володимир Бойко. Нам приємно повідомити, що він є одним із блогерів нашого сайту. Але це  далеко не основна його робота. Отож, знайомтеся – Володимир Бойко, без 5 хвилин народний депутат України.

 

Бойко Володимир Богданович, народився 16 лютого 1985 року в місті Тернополі в сім`ї робітників. Громадянин України, національність – українець. В 1992 році пішов в перший клас середньої загальноосвітньої школи № 16 м. Тернополя, яку закінчив в 2002 році. В липні 2002 року за результатами вступних іспитів зарахований на другий курс Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола по спеціальності “Правознавство”. В травні 2003 року призваний на строкову військову службу, яку проходив у військовій частині А 1020 м. Фастів. За час служби брав активну участь у розроблені планів-конспектів занять на історичні, суспільно-політичні та правові теми. Брав участь у спортивних змаганнях, займав призові місця. Учасник артилерійського салюту на честь ХІІ та ХІІІ річниці Незалежності України в місті Києві. Ініціатор та виконавець програми ознайомлення особового складу військової частини А 1020 із передвиборчими програмами кандидатів на пост Президента України 2004 року. Звільнений в запас в листопаді 2004 року. Після військової служби в листопаді 2004 року поновлений на навчання у Відокремленому підрозділі – Коледжі Галицького інституту імені В’ячеслава Чорновола, який закінчив в 2006 році та здобув кваліфікацію юриста. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з дня досягнення повноліття. З жовтня 2005 року по сьогоднішній день член бюро Тернопільської обласної організації партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». З квітня 2006 року заступник голови, а з січня 2008 року — перший заступник голови Тернопільської обласної організації партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Депутат Тернопільської обласної ради п’ятого скликання. Член президії Тернопільської обласної ради п’ятого скликання. Голова постійної депутатської комісії Тернопільської обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи обласної ради. Заступник керівника фракції „Батьківщина” в Тернопільській обласній раді п’ятого скликання. Протягом 2007-2010 років навчався на юридичному факультеті Львівського національного університету ім. І.Франка. Одружений. Дружина: Бойко (Волянюк) Ольга Володимирівна, 1988 року народження. Син: Бойко Ярослав Володимирович, 2006 року народження. Донька: Бойко Анна Марія Володимирівна, 2009 року народження. Проживаю разом з батьками, дружиною та дітьми в місті Тернополі.

Найцікавіші підсумки виборів у Тернополі (відео)

У Тернополі опрацьовано 100% протоколів