Художник Іван Марчук, депутати міської ради першого демократичного скликання та всеукраїнське об’єднання ветеранів – за Олексія Кайду!

Поділитися

Єдиний українець, який потрапив у список сотні геніїв сучасності, Іван Марчук підтримує Олексія Кайду як єдиного кандидата від об’єднаних сил опозиції. За словами відомого художника, Олексій Кайда — достойний кандидат від Тернополя до Верховної Ради України.

«Я люблю Україну, і впевнений, що у її політичному і суспільному житті настане новий етап. Лише одиниці політиків, які не словами, а діями довели, що вони справді дбають за українців і за Україну. Серед таких людей і Олексій Кайда!», – наголосив Іван Марчук.

****

Депутатський клуб депутатів міської Ради першого демократичного скликання 1990-1994 років звернувся до тернополян із закликом підтримати єдиного кандидата від ВО «Свобода» і ВО «Батьківщина» Олексія Кайду. Зокрема, голова депутатського клубу Павло Сливка наголосив: «Звертаємось до кандидатів у депутати, які позицінують себе як націонал-демократи – Тараса Пастуха, Михайла Ратушняка та висуванця від «Удару» Віталія Максимова зняти свої кандидатури на користь єдиного кандидата від об’єднаних сил опозиції Олексія Кайди».

****

Всеукраїнське об’єднання ветеранів, його обласні відділення, в тому числі Тернопільське, на парламентських виборах підтримують і працюють на перемогу ВО «Свобода». На цьому наголосив голова обласного відділення Андрій Клим. Звертаючись до тернополян, він також зазначив: «Пам’ятайте, що вас голос важить багато! Згадаймо, коли ми йшли на вибори під гаслом «Національно-патріотичні перемоги почнуться з Тернопілля». То був початок… продовжім його. Віддаймо наші голоси за ВО «Свобода» у виборчому бюлетені №11, а по місту Тернополю – за Олексія Кайду!».

Цензура по-тернопільськи (аудіо)

Чи є у Тернополі нормальні стриптизерки? (вражаюче відео)