Іван Стойко привітав зі святом Покрови Божої Матері

Поділитися

Дорогі  учасники визвольних змагань, вояки ОУН-УПА!

Славне  українське козацтво!

Шановні жителі Тернопільщини!

У святий день Покрови Божої Матері –  мої думки та серце разом з Вами, тими , хто своїми жертовними звитягами та здоров”ям заплатили за волю України, за право українського народу на самостійну соборну Державу .

Вірю, що душі полеглих у нерівних визвольних змаганнях борців за правду і незалежність нашої держави  у ці дні, коли ми всі разом зносимо молитви Господу за них і щасливу долю для нашої України, моляться разом з нами.

Адже, сьогодні для України важкий час. Час випробувань. Час вибору. І від того чи переможуть на чергових парламентських виборах об’єднані опозиційні патріотичні сили чи ні – залежить  наше майбутнє та майбутнє наших дітей і онуків, та визначиться – бути Україні чи ні.

Історично так склалося, що завжди перед важливою подією чи справою козаки молилися своїй святій покровительці –Всевишній Діві Марії, а в  покровські святкові дні запорожці обирали нового отамана.

Не випадково, саме благодатної осені 1942 року, під Покровом Богородиці творилася й здобувала свої перші перемоги Українська Повстанська Армія.

Сьогодні, ми, нащадки вояків ОУН-УПА та славного українського козацтва, у цей Великий день, вклоняючись Святому Покрову Божої Матері,  просимо її запалити повстанською мужністю нашу молоду українську генерацію, щоб разом з нами , здобувала, відстоювала та творила  справжню демократичну Україну.

Переконаний, що не за горами той день, коли у Верховній Раді України буде сформована проукраїнська більшість , яка прийме Закон про визнання вояків ОУН-УПА воюючою стороною у Другій світовій війні, співавтором якого я виступав впродовж двох скликань, та який був проігнорований антиукраїнською більшістю.

Дорогі борці за волю України! Схиляючись перед Вашою твердою волею та героїзмом, бажаю кожному з Вас та Вашим родинам здоров”я, успіхів, наснаги у розбудові української держави.

Нехай завжди доля нашої України перебуває під святим омофором Великої Цариці Неба і Землі.

Україна є! Україна буде! Ми переможемо, бо не маємо права на поразку!

Слава Богу!Слава Україні!

 

З повагою

народний депутат України                                       Іван Стойко

 

За опозиціонера Івана Стойка готові проголосувати у Чортківському, Борщівському та Заліщицькому районах 43% виборців

Зона ризику (відео)