За опозиціонера Івана Стойка готові проголосувати у Чортківському, Борщівському та Заліщицькому районах 43% виборців

Поділитися

Представник об’єднаної опозиції у 167 виборчому окрузі Іван Стойко випереджає у двічі своїх суперників-кандидатів в народні депутати. Як відомо, Івана Стойка підтримують вісім партій на чолі з ВО “Батьківщина” та ВО “Свобода”. У пресі та на зустрічах з виборцями особисту підтримку Стойку задекларували лідер Свободи Олег Тягнибок, лідери об’єднаної опозиції Юлія Тимошенко, Юрій Луценко та Арсеній Яценюк, а також Вячеслав Кириленко, Анатолій Гриценко  та інші відомі політики. Така інформаційна кампанія надзвичайно потужно вплинула на мешканців південних районів Тернопільщини.

За неофіційними даними, за дослідженням чотирьох найавторитетніших соціологічних компаній України, Іван Стойко має 43% підтримки в 167 виборчому окрузі. Рейтинг його конкурентів в сумі у двічі менший!

На другому місці, згідно цього дослідження,  міліцейський генерал Володимир Бедриківський. Його готові підтримати 11% виборців. Обвал рейтингу самовисуванця, який позиціював себе як кандидата від опозиції, зумовлений активною кампанією Івана Стойка.  Дізнавший, що Володимир Бедриківський говорить неправду,  його “електоральне поле” схудло вдвічі. Падіння рейтингу Бедриківського посприяла активна підтримка керівництва Заліщицької райдержадміністрації. Третю сходинку в соціологічному рейтингу займає діючий депутат облради Юрій Чижмарь. Його готові підтримати 5% виборців. Василя Чубака бачать нардепом 2%, а нашоукраїнця Михайла Полянчича -1%. За решту кандидатів готові проголосувати менше 1% виборців.

А тепер найважливіше – вибірка дослідження становить 10 тисяч 600 респондентів!

Завтра у Тернополі вшанують УПА

Іван Стойко привітав зі святом Покрови Божої Матері