Як оцінюють тернопільські правоохоронці антипіар свободівців щодо ударівця Ломаковича?

Поділитися
У Тернополі розповсюджували агітаційну продукцію без вихідних даних

 

    Прес-служба однієї із політичних сил, яка бере участь у виборчих перегонах, на власному веб-сайті розмістила інформацію про те, що тернопільські правоохоронці ніби то під «надуманими приводами намагалися потрапити в приміщення офісу та вилучити партійну оргтехніку». Поширене не відповідає дійсності.
Що відбулося насправді? 25 жовтня близько 13 години у Тернопільський міський відділ на лінію «102» зателефонував представник однієї із політичних сил та повідомив, що невідомі в центрі міста, поблизу готелю «Україна», розповсюджують агітаційну періодику, у якій поширена неправдива інформація, без вихідних даних. Представники політичних сил намагалися самостійно відібрати періодику у своїх конкурентів.
Правоохоронці відреагували на звернення, виїхавши на місце події. Міліціонери зафіксували факт розповсюдження двома тернополянами газет з виборчою агітацією, на одній із яких не були вказані вихідні та реєстраційні дані. Агітаційні матеріали вилучені. За зафіксованим фактом триває подальша перевірка. Щодо молодих людей складені адміністративні протоколи.
Працівники міліції перебувають поза політикою. Намагання поставити правоохоронців на сторону тієї чи іншої політичної сили є бажанням втягнути їх у виборчі баталії.

У день голосування міліціонери зафіксували дев’ять порушень виборчого законодавства на Тернопіллі

На Тернопільщині знайшлося 28 тисяч “хрунів”