У день голосування міліціонери зафіксували дев’ять порушень виборчого законодавства на Тернопіллі

Поділитися

    28 жовтня від восьмої ранку до двадцятої години вечора працівники міліції області не зафіксували порушень громадського порядку. Вибори пройшли спокійно.
У день голосування, як і напередодні, правоохоронці несли службу у посиленому режимі. До чергових частин органів внутрішніх справ надійшло дев’ять повідомлень, які безпосередньо чи опосередковано пов`язані з виборчим процесом.
У селі Підгайчики Теребовлянського району до міліціонера, який забезпечував охорону громадського порядку поблизу виборчої дільниці, звернулися представники дільничної комісії, які повідомили, що місцевий житель намагається винести з приміщення виборчий бюлетень. Правоохоронці задокументували порушення закону.
Не обійшлося у цей день без надзвичайних подій. Інформація про те, що на виборчій дільниці у Бучачі помер 62-річний чоловік, надійшла до чергової частини райвідділу. Трагедія сталася на дільниці, яка розташована у приміщенні місцевої загальноосвітньої школи. Встановлено, що чоловік останнім часом хворів на серцево-судинні захворювання.
Охорону громадського порядку на Тернопіллі у день голосування забезпечували понад дві тисячі працівників міліції, 1400 з яких несли службу поблизу виборчих дільниць.

Хуліганів, які влаштували “бої без правил” в одному з барів міста, втихомирили охоронці

Як оцінюють тернопільські правоохоронці антипіар свободівців щодо ударівця Ломаковича?