Як Тернопільська область буде туризм розвивати

Поділитися

Свого часу, керівник Тернопільської ОДА на початку 2000-х років Василь Коломийчук “забашляв” за докторську десертацію львівському науковому інституту замовленням на 60 тисяч гривень. Науковці за бабло мали щось написати, тобто дослідити. Ну і  почали “досліджувати” тему перспектив розвитку Тернопілля. І якесь “дитя асфальту” понаписувало, що майбутнє аграрної Тернопільської області у туризмі. Оскільки пану Коломийчуку все це було до лампочки, а державні гроші були заплачені, довелось на сесії облради прийняти цю дурню. Благо, тодішній голова облради Анатолій Жукінський був фактично “глухонімий”. Так і стала Тернопільська область “розвивати туризм”. Таку історію розповіли інкогніто чиновники управління туризму надцять років тому.

16 жовтня управління з питань туризму облдержадміністрації проводить засідання круглого столу з обговорення проекту Програми розвитку туризму в Тернопільській області на 2013-2015 роки.

До участі запрошуються представники громадських організацій, наукових кіл, туристичних організацій, члени обласної координаційної ради з питань туризму, представників ЗМІ.

Заплановано провести обговорення основних завдань проекту програми та шляхів їх вирішення.

Засідання відбудеться 16 жовтня 2012 року о 15:00, у приміщенні облдержадміністрації (кабінет 824).

Скільки грошей треба, щоб стати депутатом на Тернопільщині?

Віктор Ющенко на свято Покрови молився з громадськістю Тернопільщини