Кайда сказав, що у 165 (Зборівському) виборчому окрузі «Свобода» підтримує лише Володимира Бойка

Поділитися

У 165 виборчому окрузі Всеукраїнське об’єднання «Свобода» підтримує висуванця Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» Бойка Володимира Богдановича. Про це повідомив голова тернопільських свободівців Олексій Кайда.

– Під час спілкування з виборцями чимало кандидатів у народні депутати та їх представники спекулюють підтримкою ВО «Свобода», якої вони насправді не мають, – заявив Олексій Кайда. – В рамках угоди з «Батьківщиною» ми не висували свого представника у 165 виборчому окрузі та підтримали Бойка Володимира Богдановича.

Нагадаємо, Бойко Володимир Богданович є єдиним кандидатом у 165 виборчому окрузі від Об’єднаної опозиції, що складається з семи політичних партій: ВО «Батьківщина» (лідер – Ю.Тимошенко), «Фронт Змін» (А.Яценюк), «Громадянська позиція» (А.Гриценко), «За Україну!» (В.Кириленко), «Народна Самооборона» (Ю.Луценко), «Реформи і порядок» (С.Соболєв), Народний Рух України (Б.Тарасюк).

До 165 виборчого округу входять: Бережанський, Зборівський, Козівський, Підгаєцький, Тернопільський райони, частина міста Тернополя –мікрорайони Кутківці, Пронятин, вулиці Куток, Михалевича, Чумацька, майдан Перемоги, окремі будинки вулиць Гетьмана Івана Мазепи та Львівської, села Раславка, Крутнів, Лопушне, Розтоки, Мала Горянка, Велика Горянка, Волиця, Івання, Новий Олексинець, Башуки, Старий Олексинець, Очеретне, Устечко, Бакоти, Млинівці, Хотовиця, Ридомиль Кременецького району.

Пора остаточно визначитися!

Психолог проаналізує дурниці тернопільських кандидатів в нардепи