Пора остаточно визначитися!

Поділитися

Ніхто так вправно не руйнував нас, а особливо в найбільш відповідальні моменти, як це робили і робимо самі власними руками. І тепер, через політичну недалекоглядність, особисту вигоду, а то й зраду ведемо країну до втрати незалежності та перетворення її в губернію російської імперії. Балансуємо над прірвою і чухаємо потилиці – бути чи не бути Україні суверенною державою.

Ми бачимо, що нинішня влада разом з доморощеними яничарами, манкуртами українофобами цілеспрямовано та поквапливо руйнує в Україні все те, що не вдалося знищити царській та комуністичній імперіям за декілька століть. Чи можна завадити цьому лиху? Відповідь однозначна – можна! Все залежить від того, з якою відповідальністю віднесемось ми всі до доленосних для народу виборів до Верховної Ради України!

Щоб не зганьбити себе перед народом і прийдешніми поколіннями та залишитися з ярликом – запроданець, технічний кандидат, коритник, яничар та відстояти те, за що віддали своє життя мільйони наших попередників потрібно:

1. На цих виборах є єдина сила, яка може врятувати Україну від національної катастрофи – Об’єднана опозиція ВО «Батьківщина» і ВО «Свобода». За їх кандидатів на мажоритарних округах та їх партійні списки кожному виборцю, для якого дорога Україна, потрібно проголосувати. Іншої сили, яка могла б подолати цей режим, не має.

2. Усім, до єдиного виборця, прийти на вибори, щоб голос не був використаний провладними партіями.

3. Щоб не залишитися серед своїх рідних, товаришів і знайомих з ярликом «технічний кандидат» чи «технічна партія» тим, у яких в серці є ще щось рідне українське, потрібно перед виборами зняти свою кандидатуру, а партійному керівництву партію з участі у виборах та закликати своїх прихильників віддати свій голос за ВО «Батьківщину» чи ВО «Свободу». Цей ваш крок буде справжнім патріотизмом, який принесе користь Україні, а окремим кандидатам і партіям підвищить політичний рейтинг.

4. Виборцям, яких не влаштовують окремі кандидати з Об’єднаної опозиції, або ті, які кажуть, що розчарувалися у виборах і відмовляються йти на вибори, потрібно присмирити свої амбіції і подумати, а яка ще є політична сила, крім ВО «Свобода» і ВО «Батьківщина», яка може подолати цю грабіжницьку, антинародну владу!

5. Тим вічноголодним і захланним, які за підкуп ідуть на вибори, потрібно отямитись і подумати, який ви берете великий гріх на душу, на яку найганебнішу дорогу ви зійшли. Схаменіться! Не чіпляйте на себе ярлик «паршивої вівці серед чесного народу».

Виборцю пам’ятай! 28 жовтня 2012 р. вирішується доля України! У твоїх руках в цей день буде могутня зброя – виборчий бюлетень. Якщо ти цією зброєю вистрелиш по мішені, на яку вказує ВО «Батьківщина» чи ВО «Свобода» – це буде твій великий вклад у порятунок України.

Ігор ГРИМАЛЮК,

голова Тернопільської обласної організації Української світової спілки професійних вчителів

На Першому національному транслюватиметься фільм про лідера опозиції Юлію Тимошенко

Кайда сказав, що у 165 (Зборівському) виборчому окрузі «Свобода» підтримує лише Володимира Бойка