Кого підтримає Руслан Кулик: бютівця Бойка, ударівця Петровського чи самовисуванця Чайківського?

Поділитися

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас на чергове  засідання Тернопільського прес-клубу на тему:

«Нова якість політичної відповідальності. Рецепт від партії №1»

 У прес-конференції візьмуть участь представники політичної партії  Українська платформа «Собор» (№1 у виборчому бюлетені і №1 у реєстрі політичних партій України).

Буде розставлено крапки над «і» щодо рішення партії про формат участі у виборах на українському та регіональному рівнях.

Як відомо, на першому етапі з‘їзду партії 4 серпня 2012 р. Українська платформа «Собор», висунула свій виборчий список, сформований без участі політиків. Тоді ж партія заявила про готовність зняти свій список у разі, якщо до Свята Покрови, 14 жовтня, за результатами соціологічних досліджень не долатиме прохідний бар’єр. Це зобов‘язання було взято, аби завадити владі використати виборче законодавство та розпорошеність опозиційних сил на шкоду Україні. Тоді ж Українська платформа «Собор» закликала решту опозиційних партій узяти на себе такі ж зобов‘язання.

Засідання відбудеться  15 жовтня  2012  року  (понеділок) о 13 годині  00 хв. у приміщенні Тернопільського прес-клубу, що на бульварі Шевченка, 23 (вхід з двору вул. О. Кульчицької).

З повагою,

в.о.  голови Тернопільського прес-клубу                                             Анжела Кардинал

Новини від Турклубу: Новий рік і осінь

Рух “Чесно” у Тернополі презентував найчесніші партії, кандидатів в нардепи та сором нації (відео)