Кожен ваш голос вирішуватиме долю України

Поділитися

 28 жовтня всі українці проголосують за новий парламент. Чи буде він таким, як є, – «тушкованим» і олігархічним, а чи буде кардинально іншим – демократичним і патріотичним, – вирішуватиме кожен із вас.

 За час виборчої кампанії я особисто побував у тисячах домівок тернополян, зустрівся із сотнями трудових колективів. Я знаю, які ви зневірені у владі, а слово «депутат» сьогодні викликає лише іронічну посмішку і навіть огиду. Причина цього у тому, що до Верховної Ради ми завжди обирали людей, котрим вірили. А вони, отримавши мандат, одразу забували про наше існування. Мені, як і усім вам, боляче і гірко почувати себе обманутим.

Я вирішив для себе, що особистим прикладом доведу тернополянам, що депутат може бути іншим: дбати про своє місто, допомагати людям, не брати хабарів і не піклуватися про власне збагачення. Тому свою передвиборну програму складав після того, як вивчив головні проблеми Тернополя і кожного з вас. Звісно, після її оприлюднення, ви ще не раз повідомляли мені, чого чекаєте від моєї роботи у Верховній Раді. Тому усі ваші накази і настанови я прикріплюю до своєї програми і після 28 жовтня приступаю до їх виконання.

Я свідомий того, що кандидат Максимов не може бути найкращим для всіх. Комусь більше подобаються кандидати у вишиванках, комусь такі, які багато і гарно говорять. Це право кожного – обирати того, кому він найбільше симпатизує.

Але сьогодні, напередодні виборів, я закликаю усіх тернополян обов’язково прийти на дільниці і зробити свій вибір. За ту партію і за того кандидата, яким ви вірите. За тих, хто вас не зрадить після 28 жовтня. За тих, хто дбатиме про вас усі наступних 5 років. Сім’ї та друзі котрих залишаться у Тернополі і стануть гарантом виконання взятих на себе депутатом обіцянок. Кожен ваш голос буде вирішальним для завтрашнього Тернополя. А кожен не заповнений вами бюлетень може стати козирною картою для фальсифікаторів.

Не будь байдужим – час настав!

 

З повагою, Віталій Максимов, кандидат на мажоритарному окрузі №163 (м. Тернопіль) від партії «УДАР Віталія Кличка».

На Тернопільщині затримали агітаторів, які поширюють “чорний” піар з ножем і сльозогінним газом (аудіо)

Боротьба проти «УДАРу» дійшла апогею