Лідер «УДАРу» Віталій Кличко довіряє Миколі Люшняку

Поділитися

Лідер політичної партії «УДАР» Віталій Кличко зустрівся з виборцями у Бучачі та Теребовлі. Перед місцевими громадами представив свого партійного побратима, кандидата у народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 166 Миколу Люшняка. Політик зі світовим іменем запевнив громаду, що Миколі Люшняку він довіряє і це саме та людина, за яку варто віддати свої голоси.

Візит Віталія Кличка на Тернопільщину розпочався із приємної несподіванки. У Монастириськах людям вдалося перепинити автомобіль  лідера політичної партії «УДАР». Більше сотні дітей у вишиванках і з повітряними кульками червоного кольору, сотні жителів міста, які скандували прізвище політика, не змогли залишити його байдужим. Віталій Володимирович поцілував дівчат, які зустріли його короваєм і подякував за теплий прийом. «Вибачте, наша зустріч не може тривати довго. – сказав Віталій Кличко. – Але я дякую вам за позитивне ставлення до мене і до політичної сили, яку я представляю».

Під час зустрічі із громадою у Бучачі і Теребовлі лідер партії розповів про програму партії, яку реалізовуватимуть «УДАРівці» у Парламенті. Одне з провідних завдань – люстрація влади. «Подивіться на сучасних політиків: вони їздять на автомобілях за тисячі доларів у свої будинки, які коштують мільйони. – сказав Віталій Кличко. – І це при зарплаті у десять тисяч гривень. ми маємо повне право запитати у них, де вони взяли ці гроші. При владі не повинні бути люди, які прагнуть посад лише для того, щоб накрасти грошей. Я кажу вам відверто і правдиво, мені не потрібні гроші і посади. Все, що я маю, я заробив своїми руками, і ви це знаєте. Я мав можливість жити в Америці чи Німеччині, братів Кличків поважають у світі. Але я хочу жити в Україні, хочу, щоб тут жили мої діти і мені ніколи не було соромно за свою державу. Така ж позиція у людей з моєї команди, тому я закликаю вас їх підтримати. Микола Люшняк – це людина, якій я довіряю. Їй можете довіритися і ви. Миколо, скажи людям правду, для чого ти йдеш у політику? Чи не станеш ти «тушкою» у Верховній Раді?»

На таке запитання лідера партії кандидат у народні депутати України по 166 одномандатному виборчому округу Микола Люшняк відповів: «Я йду в політику для того, щоб змінити життя в нашій державі на краще і можу пообіцяти людям, що ніколи не стану «тушкою» або сателітом партії регіонів. Честь і репутація заслуговується роками. Тавро зрадника – не змити нічим. Я не буду зрадником. Я буду голосом народу, вашим голосом у Верховній Раді України. Сьогодні державою керують десь там, вгорі. Нам дають готові закони, реформи, керують, як ми маємо жити. Це потрібно змінити. І ми змінимо це разом».

Під час зустрічей із громадами лідер «УДАРу» Віталій Кличко відповів на запитання людей. Здебільшого, запитання починалися зі слів підтримки. По завершенню зустрічей Віталій Кличко роздавав автографи і тиснув руки прихильникам партії «УДАР».

Віталій Кличко: В Україні державною мовою має бути українська

Борг «Мрії» Івана Гути виріс із 44 мільйонів євро до 240!!!