Михайло Апостол запропонував кандидатам в нардепи заприсягтися на Біблії

Поділитися

Кандидат в народні депутати по 166 виборчому округу від об’єднаної опозиції Михайло Апостол запропонував усім кандидатам в народні депутати присягнути на Біблії, що вони не займаються поширенням чорного піару.

-Адже життя в нашій крїні надзвичайно складне, – розповів «Про все» Михайло Апостол. Щодня пересічні мешканці мають чимало клопотів у побуті, в родинному колі, на роботі. У людей вистачає своїх проблем. А тут ще зі всіх ЗМІ ллється політичний бруд. Для чого ця гризота мешканцям Тернопілля?! Давайте очистимо наш край від цього паскудства!

-Я запропонував усім кандидатам в народні депутати та членам їхніх команд по 166 виборчому округу спільно зібратися в одному з храмів нашого краю і присягнути на Біблії, що ми не займаємось поширення політичного бруду, компромату і так далі. До цієї думки мене наштовхнула теза українських політологів, які нещодавно по телебаченню заявили, що чорний піар не працює в українських реаліях, що це марнування часу і ресурсів. А найважливіше – потім завжди стає відомо, хто займався поширенням дезінформації. То виникає логічне питання: для чого поширювати чорний піар?

Чекаю відповіді від усіх кандидатів в народні депутати по 166 виборчому окрузі, згідний прийти на присягу у любий зручний час для інших кандидатів, у зручне їм місце, вони можуть обрати храм , – каже Михайло Апостол.

Телефон для узгодження часу і місця проведення – 099-331-35-38

Найцікавіша сучасна дискусія про УПА (відео)

Віталію Смакоузу висаджувати дерева допомагали навіть діти