Віталію Смакоузу висаджувати дерева допомагали навіть діти

Поділитися

У Тернополі – на сто дерев більше. Щороку будівельна компанія «Добробуд» займається озелененням міста. Так сьогодні посадили саджанці на вулиці Володимира Великого і в парку Національного відродження. «За проханням мешканців мікрорайону ми облаштували пішохідну доріжку, яка була у ганебному стані. – говорить директор будівельної фірми «Добробуд», депутат Тернопільської міської ради Віталій Смакоуз. – Це вже стало доброю традицією, перед святами компанія робить добрі справи для міста і його жителів. Сьогодні висаджуємо дерева. Мабуть, якби кожен депутат висадив по сто дерев – то ми б створили парк».

Люди із задоволенням підтримали таку акцію, адже у вирі передвиборчої агітації приємно, коли хтось робить добрі справи безкорисно. Тож садили саджанці пліч-о-пліч із директором компанії «Добробуд» Віталієм Смакоузом і мешканці прилеглих будинків. «Нам дуже приємно, що Віталій Гергійович відгукнувся на наше прохання і допоміг озеленити цю алейку. – зазначив мешканець будинку по вулиці Вербицького Іван Лаб’як. – Тож ми залюбки усі вийшли в парк, щоб долучитися до такої доброї справи. Взагалі, останнім часом парк розростається, стає все зеленішим, і це чудово. Є де гуляти дітям, дихати свіжим повітрям».

До озеленення мікрорайону долучилася футбольна команда «Фортуна». Разом на полі – разом і дерева садимо, жартували футболісти. «Добрі справи для рідного міста слід починати робити власними руками, – вважає учасник футбольної команди «Фортуна» Ігор Тимочко, – Тут ростуть наші діти, ходять до церкви. Для цього не потрібно багато часу, головне – не бути байдужим».

 

 

Михайло Апостол запропонував кандидатам в нардепи заприсягтися на Біблії

На носі – Тернопільські дні моди