Михайло Савчук не знає таблички множення?

Поділитися

Сьогодні деякі інтернет-сайти оприлюднили інформацію, що нібито партія Чорновола – Народний Рух України не підтримує кандидатуру Михайла Апостола як кандидата в народні депутати від об’єднаної опозиції. Насправді це не так. НРУ ввійшла до об’єднаної опозиції. А ось такі «сенсаційні заяви» у Теребовлі зробив самовисуванець  у нардепи Михайло Савчук, якому дуже подобаються «ідеї» Наталки Королівської. Хоча він є членом Народного руху України і як дисциплінований партієць мав би виконувати волю партії. Проте, ще на стадії формування Комітету опору диктатурі Савчук участі не брав, а згодом у самоусунувся від акцій протесту щодо щодо злочинної діяльності влади.

Зроблені закиди Савчуком в інформаційний простір сайтом, який підконтрольний Партії Регіонів, з  метою розколу опозиції, деморалізації виборців та компрометації кандидата в нардепи Апостола.

Проте, не все так просто, як тенденційно описано в повідомленнях. Так, Савчук паплюжив узгодженого кандидата від опозиції по теребовлянському виборчому округу.  Але чомусь не повідомляється, що у присутності представників громадських організацій та опозиції Теребовлянщини Михайло Апостол поспілкувався з паном Савчуком. Суть розмови звелась до того, що Апостол пропонує Савчуку взяти участь у відкритих дебатах, щоб розставити раз і назавжди акценти. Єдине прохання Михайла Апостола – нехай пан Савчук відповість хоча б на п’ять питань по табличці множення у присутності людей. Михайло Савчук відмовився.

«Про що з Савчуком можна дебатувати, якщо він не розуміється в елементарному»,- жартували присутні.

Жодного голосу регіоналам!

Виборча ситуація в Тернополі: таємні важелі та перспективи від Павла Федика і якихось козаків