Надмірний апетит до ласощів загрожує не тільки зайвими кілограмами, а й адміністративною чи кримінальною відповідальністю

Поділитися

У цьому на власному досвіді переконався 25-річний житель Бережан.
На одній із місцевих автозаправних станцій увагу молодика привернув прилавок із солодощами. Смаколики в барвистих обгортках немов самі просилися до рук, от парубок і не встояв перед спокусою. Скориставшись моментом, коли увага продавця була занята чимось іншим, порозпихав по кишенях десяток плиток шоколаду та рушив до виходу. Мріям про солодке життя не судилося здійснитися – крадія впіймали, а товар, вартістю майже сотню гривень, вилучили.
Ще одного ласуна затримали в обласному центрі. Спритний чолов’яга поцупив з торгової ятки двадцять кілограмів баштанних культур. Мабуть, дуже вже кортіло йому поласувати ароматними динями та кавунами, а от викладати з власної кишені шістдесят гривень бажання не було. Жадібність виявилася не найкращою порадницею…Чоловік, який похапцем ніс важку ношу, викликав підозри у працівників міліції і, як з’ясувалося, не без підстав. 50-річний житель села Лучки Тернопільського району не заперечував своєї провини, після складання протоколу його відпустили.
Крадій з неабияким апетитом навідався і на подвір’я літньої жительки села Манюки, що на Зборівщині. Скориставшись відсутністю господині, чоловік через вікно проник до оселі. Згідно статистики, в чужих домівках, більшість зловмисників одразу ж береться шукати заощадження, ювелірні вироби чи побутову техніку, цього ж вабив холодильник. Чуття не підвело. В пенсіонерки знайшлося чим поживитися: чотири кілограми курятини, пляшка вина, а на десерт – 3 літри натурального меду стали здобиччю невідомого. Постраждала завдані збитки оцінила у 350 гривень.
Правоохоронці вдалось з’ясувати, що крадіжку скоїв 34-річний житель селища Залізці. На даний час стосовно нього порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 185 ККУ.

Тернопільщина лише 12 в Україні за підтримкою УДАРу Кличка

“Наша Україна” зібрала найкращий “врожай” на Тернопільщині