Невже Вася Ломаченко “ліг” під регіони?

Поділитися

Популяризація спорту та здорового способу життя серед молоді – такою є місія всеукраїнського турне чемпіонів та призерів XXX літніх Олімпійських ігор 2012 року, які завітали 18 жовтня на Тернопільщину.

До складу «боксерського «десанту» увійшли дворазовий олімпійський чемпіон  Василь Ломаченко, бронзовий призер Олімпійських ігор Тарас Шелестюк, бронзовий призер Олімпійських ігор Олександр Гвоздик.

«Ми тут для того, щоб популяризувати бокс, спорт і здоровий спосіб життя. Таке завдання після Олімпійських ігор поставила перед собою Федерація боксу України», – розповів під час зустрічі із заступником голови ОДА Петром Гочем радник президента Федерації та начальник міжнародного відділу ФБУ Дмитро Гайструк.

Він також зазначив, що хлопці не налаштовані довго почивати на лаврах, як і федерація боксу: «Попереду – нові цілі та нові вершини. Ми б хотіли, щоб до 2015 року кількість людей, які займаються в Україні боксом подвоїлося. Для цього ми організовуємо тур регіонами України».

В свою чергу Петро Гоч висловив вдячність українським спортсменам за їхні перемоги на міжнародній арені, а також за небайдуже ставлення до розвитку вітчизняного спорту.

«Ваш тур має велике значення для популяризації не лише боксу, але й інших видів спорту. Адже ваші досягнення є гарним прикладом того, яких вершин може досягнути молода людина, яка працює над собою», – сказав Петро Гоч.

Він також розповів олімпійцям про заходи, які втілює в життя обласна влада в напрямку розвитку спорту, покращення спортивної інфраструктури.

З 8 червня Хоптян пантрує-пантрує, а толку?

«Тернове поле» зацвіте 19 жовтня