З 8 червня Хоптян пантрує-пантрує, а толку?

Поділитися

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян тримає на особистому контролі низку доручень, даних під час проведення апаратних нарад, засідань колегій, зустрічей з громадськістю.

Одне з них адресоване обласному центру зайнятості та стосується залучення осіб, які перебувають на обліку як безробітні, для виконання суспільно-корисних робіт.

Так, станом на 8 червня, з початку поточного року до цих робіт, згідно укладених договорів, залучено 4364 безробітних.

Також триває робота з відновлення вуличного освітлення населених пунктів краю. Як повідомили в головному управлінні розвитку інфраструктури обласної державної адміністрації, по області вже освітлено 881 населений пункт.

В закладах та установах освіти області постійно проводиться робота щодо вдосконалення матеріально-технічної бази, в тому числі облаштування закладів освіти внутрішніми вбиральнями.

Станом на 8 червня 2012 року із 869 загальноосвітніх навчальних закладів облаштовано внутрішніми туалетами 731 заклад (84%), з 458 дошкільних навчальних закладів – 425 (93%).  У 2011-2012 роках в загальноосвітніх закладах області облаштовано 307 санвузлів. У дошкільних навчальних закладах облаштовано 83 внутрішні вбиральні.

Триває робота з виведення бізнесу із тіні. Так, з початку року, за наслідками проведених органами державної податкової служби перевірок, виявлено 299 необлікованих найманих працівників, встановлено виплати заробітної плати „в конвертах” в сумі 224,8 тис.грн. За наслідками проведеної роботи з 154  працівниками роботодавці уклали трудові договори.

110 чортківських матерів з 5 дітьми отримали по 10 тисяч гривень. Чому обділили чоловіків, які брали участь у “подвигу”?

Невже Вася Ломаченко “ліг” під регіони?