Об’єднана опозиція засудила рекламу Володимира Болєщука

Поділитися

Напередодні виборів, 18 жовтня, у 165 виборчому окрузі з’явились бігборди в кольорах Об’єднаної опозиції Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Їхній «головний герой» – один із підставних діючим антиукраїнським режимом кандидатів. Тернопільська обласна організація партії «Батьківщина» заявляє, що такі дії спрямовані на допомогу Партії регіонів у боротьбі зі справжньою опозицією. Для цього Янукович і Ко використовують політичних повій місцевого рівня, які не проти прислуговувати будь-якій владі: чи то Ющенкові, чи Януковичу.

Спершу в окрузі з’явилось відразу декілька кандидатів, які почали називати себе опозиційними, хоч ще недавно працювали на відповідальних посадах у владі Януковича. При цьому від нібито опозиційних партій на чолі із Ющенком висунуто відразу двох кандидатів. Відразу стало зрозумілим, що їхня мета – відбирання голосів в узгодженого кандидата від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» Володимира Бойка. Опоненти використали брудні технології, які відобразились у висуванні «двійника» для єдиного опозиціонера. Пізніше серед виборців почали розповсюджувати лицемірну брехня та наклепи. Тепер відбувається копіювання агітаційних матеріалів Об’єднаної опозиції.

Кандидат, який ще декілька днів тому в телеефірах обіцяв знятись із виборів, бачачи, що програє їх, не зробив цього, та продовжив підігравати владі. Не маючи жодних шансів навіть на потрапляння в трійку лідерів, один із висуванців Ющенка почав вводити в оману виборців, видаючи себе за опозиційного кандидата. Ймовірно, це йому наказали робити його господарі, які ще досі роздумують, чи варто його притягати до кримінальної відповідальності за земельні дерибани на посаді голови Тернопільської райдержадміністрації.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» заявляє, що єдиним, узгодженим кандидатом від опозиційних сил Об’єднаної опозиції та ВО «Свобода» у 165 виборчому окрузі був, є і залишатиметься надалі Бойко Володимир Богданович. Він – той, хто на ділі здатний принципово й безкомпромісно вести боротьбу із провладними кланами. Володимира Бойка не зламають і не залякають.

Голосуйте за СЕБЕ!

Голосуйте за БОЙКА Володимира Богдановича!

Голосуйте за БАТЬКІВЩИНУ!

На Тернопільщині лісники назбирали жолудів на 143%

Юрій ОЛІЙНИК: «Законних підстав відмовити в спорудженні фігури Матері Божої — немає»