«POBER GYM» запрошує «Тернопільський тиждень» до занять спортом

Поділитися

Насамперед хочу висловити щиру подяку сайту «Тернопільський тиждень», який у такий напружений виборчий період знайшов час і можливість прорекламувати фітнес-клуб «POBER GYM», заснований два роки тому Тернопільською обласною федерацією з пауерліфтингу. (http://www.t-weekly.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=5889:2012-10-21-11-46-33&catid=4:2011-01-24-17-18-43&Itemid=3) Зазначу, що клуб є громадською установою і покликаний сприяти фізичному розвитку тернополян. У своєрідний спосіб інтернет-ресурс зробив благородну справу щодо популяризації пауерліфтингу і фітнесу серед різних верств населення і пропаганди здорового способу життя. Сподіваємося, що засновник і журналісти «Тернопільського тижня» долучаться до занять у «POBER GYM». Їм також буде зроблена знижка, щоб у кожного з них був здоровий дух у здоровому тілі. Запевняємо, що за таку оригінальну і креативну рекламу надамо знижку набагато більшу, ніж 5 відсотків.

У своїй діяльності засновники і тренери фітнес-клубу дотримувалися і дотримуються принципу, що спорт залишається поза політикою і відкритий для кожного, хто хоче вести здоровий спосіб життя, дбати про своє фізичне здоров’я. Тому нема обмежень ні для кого ні за політичною приналежністю, ні за віросповіданням, ні за віковою категорією.

Відвідування клубу головним свободівцем області та представниками інших політичних сил підтверджують той факт, що поза політичною ареною люди все-таки можуть знайти спільну мову і об’єднатися довкола певних спільних інтересів, зокрема фізичної культури. Чим більше політиків буде займатися спортом, зокрема і ті ж «Молоді регіони», тим більше уваги на це звертатиме громадськість і долучатиметься до розвитку спортивної галузі. Це у свою чергу призведе до збільшення кількості спортивних клубів, які насправді є достойною альтернативою вулиці і згубним звичкам.

«POBER GYM» уже зробив для цього чимало, зокрема понад 60 дітей віком 13-14 років, а це чотири групи, займається у клубі безкоштовно. Всі ці підлітки завдяки активному способу життя і заняттям спорту ніколи не стануть на хибний шлях і будуть гідною зміною для нашої держави.

Тож ми раді бачити вас, шановні представники «Тернопільського тижня», у нашому залі і сподіваємося, що ви своїм прикладом надихнете тернополян на заняття у спортивних клубах. Водночас отримаєте чудову нагоду у дружній атмосфері поспілкуватися із представниками різних політичних сил (ВО

«Свобода», КПУ, Партія регіонів та інші), адже спорт завжди був, є і буде поза політикою.

З повагою чемпіонка світу з модельного фітнесу, Президент Тернопільської обласної федерації культуризму, керівник фітнес-клубу «POBER GYM» і ваша колега Дар’я Побер.

Скільки відсотків мусять дати заліщицькі села за Бедриківського і хто їх до цього змушує

Нічна реклама в селі на Тернопільщині (відео)