Прокуратура Тернополя взялась за справу “з душком”

Поділитися

Прокуратурою міста Тернополя за фактом публікації на сайті інтернет-видання «Номер один» проведено перевірку та скасовано постанову про відмову в порушенні кримінальної справи.

 Прокуратурою міста Тернополя скасовано постанову про відмову в порушенні кримінальної справи по повідомленню другого секретаря Тернопільського обласного комітету Комуністичної партії України Юзюка І.А.

 Встановлено, що 19 жовтня 2012 року в Тернопільський МВ УМВС України в області телефоном надійшло повідомлення від другого секретаря Тернопільського обласного комітету Комуністичної партії України Юзюка І.А. про те, що в цей же день біля 17 год. 30 хв. на загальному коридорі, перед входом в офіс Комуністичної партії України, що розташований по вул. Шептицького, 4 «б» в м. Тернополі, невідома особа розлила фекалії.

22 жовтня 2012 року дільничним інспектором міліції Тернопільського МВ УМВС України в області Облудником А.Б. за даним фактом в порушенні кримінальної справи відмовлено за відсутністю в діях невідомих осіб складу злочинів, передбачених ст. ст. 194, 296 КК України.

 Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Боротьба проти «УДАРу» дійшла апогею

Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області має намір передати в оренду об’єкти державної власності