Тернопільські таксисти примусили пасажира бігати голим перед нічним клубом

Поділитися

Співробітники Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ затримали водія таксі, який незаконно позбавив волі пасажира, познущався над ним та пограбував.
20-річний студент разом з компанією відпочивав в одному з розважальних центрів міста. Затрималися далеко за опівніч. Молодий чоловік викликав таксі, але детально пояснити, куди його потрібно відвести, не зміг. Зрозумілим було одне – треба їхати в бік Великої Березовиці. Перевізник рушив.
В автомобілі молодик задрімав. Таксист помітив це і зупинився біля авторинку. Наказав платити дев’яносто дві гривні й вимітатися з машини. Хоч студент був захмелілий, але розумів – ціна зависока, адже не раз користався послугами перевізників. Відповів, що у нього є лише п’ятдесят гривень.
На заклик водія приїхало кілька колег по роботі. Чоловіки витягнули пасажира  з салону, надавали стусанів і засунули в багажник. Автівка із полоненим рушила. Зупинилася знову ж таки в Тернополі, поблизу нічних клубів. Водій відчинив багажник, витягнув звідти студента і наказав роздягатися. Що сам скинув з себе парубок, а що стягну з нього кривдник, потерпілий достеменно не пам’ятає. Але через декілька хвилин цікаві глядачі на мобільні телефони знімали, як таксист примушував молодого чоловіка голяка бігати навколо припаркованих автівок.
Влаштоване власноруч видовище не цікавило самого зловмисника. Він, тим часом, став потрошити кишені знятого зі студента одягу. Забрав гаманець з п’ятдесятьма гривнями та документами, поклав до власної кишені дорогий «Айфон».
Про події, що відбуваються біля нічних клубів, почули товариші студента, котрі теж на таксі поверталися додому. Повернули туди. Нещасного посадили в іншу автівку, дали грошей на дорогу і відправили додому.
Як розповів начальник Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ Олександр Хілюк, наступного дня оперативники встановили особу підозрюваного і затримали його. Ним виявився водій однієї фірми таксі – 30-річний житель обласного центру. Свого кривдника впізнав і студент.
Наразі проти зловмисника порушена кримінальна справа за частиною другою статті 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) та частиною першою статті 146 (незаконне позбавлення волі) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

Як молодь тестувала морального авторитета Тернопілля, який балотується в нардепи (відео)

Тернопільські «беркутівці» демонстрували учням професійні навички