Тернопільські вибори очима мільйонера (аудіо)

Поділитися

Інтернет-газета “Про все” поспілкувалася з одним із фаворитів виборчих перегонів на “північному окрузі”, банкіром Володимиром Клименко. На початку виборчої кампанії, здавалось, що фінансист, який народився на Луганщині, точно переможе у парламенських виборах. У селах Кременецького, Збаразького, Шумського і Підволочиського районів його чекали як “манни небесної”. Банкір за допомогою свого фонду вирішував чимало проблем селян. І хоч його діяльність викликала різку критику з боку діючого нардепа Ореста Муца, селяни всерівно очікували “на увагу” банкіра. Людям було “до лампочки” чи це Клименко дав кошти, чи його благодійний фонд, чи він з бюджету зумів сконцентрувати – головне, що було видно результат його праці.

Від виборчого процесу у Володимира Олександровича Клименка позитивні враження, хоч він і не переміг. Михайлові Головку він бажає успішно втілити у життя задекларовану передвиборчу програму. Чому програв Володимир Клименко? Банкір вважає, що це проблема часу, оскільки він не зумів ідеологічно переконати виборців. “За рік – це не можливо. Дуже мало часу”,- переконаний пан Клименко.

За часів Незалежної України це була перша політична спроба Клименка. Але з політики він не йде. Хоча до Тернопільської обласної ради балотуватись не буде.

Цукрові заводи Івана Гути виробили 109 тис. тонн цукру

Кримінальну справу за умисне вбивство та скоєння закінченого замаху на умисне протиправне заподіяння смерті направлено до суду