Тримайте руку на «Пульсі податкової»

Поділитися

З метою протидії в органах державної податкової служби корупції та вжиття дієвих заходів, направлених на профілактику і попередження корупційних діянь, а також злочинів у сфері службової діяльності, в тому числі хабарництва, з початку поточного року відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Тернопільській області Управління внутрішньої безпеки ДПС України проведено 44 службових перевірки. Як результат, керівникам податкових інспекцій області направлено 11 подань для вжиття заходів реагування по усуненню порушень. До дисциплінарної відповідальності притягнуто 4 податківців, в тому числі 3 – звільнено. За матеріалами службових перевірок органами прокуратури  стосовно працівників податкової служби порушено 7 кримінальних справ, 2 осіб притягнуто до кримінальної відповідальності.

Для забезпечення відкритості та прозорості роботи податкової служби області і висвітлення результатів боротьби з корупційними проявами та посадовими злочинами в органах державної податкової служби в поточному році проведено 238 профілактично-роз’яснювальних заходи.

Слід нагадати, що податковою службою України запроваджено антикорупційний проект «Пульс податкової»  – номер «гарячої лінії» (044) 284-00-07. Крім цього, мешканці Тернопілля можуть повідомити про факти вимагання та отримання хабара, інші протиправні дії з боку посадових осіб податкової служби, в тому числі податкової міліції, звернувшись за адресою: м. Тернопіль вул. Білецька, 1, кабінети 705, 707.

 

За матеріалами відділу внутрішньої безпеки

при ДПС у Тернопільській області

УВБ ДПС України

Тернопільські ревізори у відділі освіти Бучацької районної державної адміністрації виявили фінансові порушення, що призвели до втрат 261 тис. грн

Конкуренти Петровського в агонії і вдаються до брудних технологій