У Медоборах Микола Люшняк зібрав найсильніших боксерів Галичини

Поділитися

 

Кандидат у народні депутати Микола Люшняк  підтримав змагання з боксу  «Кубок Галичини». Турнір тривав у санаторії «Медобори» три дні і зібрав сім команд із Західної України.

Змагання насамперед популяризують бокс, дають юним спортсменам досвід, стимул підвищувати майстерність. То ж організатор змагань Віктор Пертов висловив подяку Миколі Люшняку за підтримку, адже сьогодні  дуже важливо дати молоді можливість взяти участь у змаганнях. Віктор Петров наголосив: « З 90-х років  Україна входить до п’ятірки країн, які мають найсильніших боксерів світу, а останніх два роки за цим критерієм Україна лідирує. Минулого року на Чемпіонаті світу в Баку наші спортсмени здобули 5 медалей, і у 2012-му теж показали блискучі результати».

Ударівець Микола Люшняк побажав учасникам змагань великих перемог і зізнався, що й сам є неабияким прихильником спорту. Микола Люшняк зауважив: «Я дуже радий, що діти сьогодні прагнуть займатися цим видом спорту, адже саме бокс виховує у людини вольові якості, які допоможуть їй у майбутньому. Сьогодні чимало молоді веде неправильний спосіб життя, а спорт відволікає юне покоління від шкідливих звичок і приносить користь, тому підтримувати його дуже важливо. Саме за молоддю майбутнє держави, тож я радий, що можу долучатися до таких спортивних заходів, які виховують сильний дух, сильну націю».

Також Микола Люшняк допоміг команді боксерів із Монастириська взяти участь у «Кубку Галичини». Пан Микола вважає, що її члени мають великий потенціал, тому наголошує, що робитиме усе, щоб ці спортсмени мали можливість розвиватися і вдосконалювати свої уміння.

Микола Люшняк відстояв честь опозиції на телемості КВУ

Керівники комунальних аптек шукають захисту від… Олексія Кайди!