Микола Люшняк відстояв честь опозиції на телемості КВУ

Поділитися

Апостол прийти забоявся

Кандидат у народні депутати Микола Люшняк взяв участь у телемості, який об’єднав Хоростків, Монастириську, Бучач і Теребовлю. Дебати організовував Комітет виборців України щоб ознайомити громадян із програмами опозиційних кандидатів – Миколи Люшняка та Михайла Апостола. Останній на дебати не з’явився. Як повідомили під час телемосту обурені громадяни, в цей час він проводив зустріч з громадою села Золотники, де Микола Люшняк заснував успішне агропідприємство. «Пане Миколо, ви даєте нам робочі місця, вчасно виплачуєте людям заробітну плату, розвиваєте село, будуєте каплиці, а до нас приїжджають інші кандидати в народні депутати і обливають вас брудом! Доки це буде тривати?» – звернувся під час телемосту до Миколи Люшняка житель села Золотники. «Мені дуже прикро, що їдуть в ті села, де мої підприємства і обливають мене брудом. – сказав кандидат у народні депутати України по 166-му виборчому округу Микола Люшняк. – Насправді, люди знають правду: яке підприємство, як воно функціонує і скільки створено робочих місць. Ми будували наше агропідприємство на пустирі і спершу ніхто не вірив, що з цього вийде щось добре. Але ми досягли певних результатів, ми сплачуємо людям зарплату, розвиваємо інфраструктуру навколишніх сіл. Люди впродовж років бачать реальні дії, тому, їх не обдуриш».

Під час телемосту виборці з Хоросткова, Бучача, Монастирських і Теребовлі задавали свої запитання Миколі Люшняку. Також у формі відео звернення з громадою спілкувався лідер Громадської ініціативи «Оновлення країни», кандидат у народні депутати Валентин Наливайченко: «Дякую, що ви голосуєте за нашого представника. Микола Люшняк – це людина з нашої команди і він вас не підведе. Я впевнений у нашій перемозі тому, що настав час перемагати. Настав час дійсно усунути Партію регіонів від влади, настав час «УДАРу».

Телеміст тривав дві години. На завершення Микола Люшняк закликав громадян захистити свій вибір 28 жовтня. «Пам’ятайте, в єдності – сила народу. Якщо громада міста, села встане на виборчі дільниці, буде активною – вона сама зможе захистити свій вибір» – сказав Микола Люшняк.

По завершенню своїми враженнями від спілкування поділилися його учасники. «Я була вже не на одній зустрічі з опозиційними кандидатами, але мені найбільше сподобався Микола Люшняк, це молода, енергійна людина, я вірю, що він зможе щось змінити в нашій державі» – сказала жителька Хоросткова Світлана.

Влада хоче зняти з виборів опозиціонера Петровського

У Медоборах Микола Люшняк зібрав найсильніших боксерів Галичини