У трьох аваріях на Збаражчині загинуло двоє людей та травмовано близько десятка

Поділитися

У Збаразькому районі Тернопільської області сталася чергова смертельна аварія. На автодорозі Тернопіль-Кременець водій автомобіля «Пежо Експерт» виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого зіткнувся із вантажівко «ДАФ». Від отриманих травм 42-річний чернівчанин загинув на місці події. Інший учасник ДТП, на щастя, відбувся лише переляком.
Як повідомив начальник сектору зв’язків з громадськістю обласного управління ДАІ Микола Лецкалюк, водій іномарки, швидше за все, заснув за кермом. Втомлений чоловік, який їхав із сусідньої області, на мить втратив контроль над автомобілем, внаслідок чого і допустив фатальне зіткнення. На жаль такі випадки не є поодинокими. Вирушаючи у далеку дорогу, особливо вночі, автомобілістам варто пам’ятати, що при перших проявах втоми краще зупинити рух і перепочити, адже зекономлені декілька хвилин аж ніяк не вартують людського життя.
У тому ж таки Збаразькому районі поблизу села Коханівка трапилася ще одна аварія. Водій автомобіля “Volkswagen golf” виїхав на смугу зустрічного руху. Помітивши незрозумілий маневр іномарки, чоловік, який кермував пасажирським мікроавтобусом “Mercedes sprinter”, намагався виїхати на обочину, однак це не допомогло уникнути зіткнення. На момент аварії в автобусі, який рухався у напрямку Тернополя за маршрутом Рівне-Чернівці, перебувало п’ятеро пасажирів, один з яких у результаті зіткнення отримав травми. Також травмувався і 27-річний винуватець дорожньо-транспортної пригоди. На щастя, усі залишилися живими.
Внаслідок людської неуважності також на Збаражчині зіштовхнулися два автомобілі марки «ВАЗ» – 2110 та 2108. 55-річний тернополянин неподалік від села Івашківці під час невдалого повороту допустив зіткнення із «Жигулем», який рухався назустріч. Усі учасники аварії із травмами різного ступеня важкості були госпіталізовані. Невдовзі 21-річний водій «вісімки» помер.

Увага, розшук Вадима Кашевича!

Сварка між подружжям закінчилася смертю 72-річного чоловіка