В Тернополі народні месники застерігають тих, хто продався регіоналам (фотодоказ)

Поділитися

В Тернополі зявились народні месники. Після того, як в мережі Інтернет були оприлюднені списки тих, хто на минулих місцевих виборах продав свій голос в користь Партії регіонів, невідомі патріоти вдало використали цю інформацію, щоб застерегти продажних виборців від такого кроку на цих виборах.

“Шановний (імя, по-батькові)!
На минулих виборах (прізвище, імя) Петрівною вас було включено до «Списку продажних виборців», котрі за суму 300 грн. продали власні голоси (інформацію взято з джерел штабу «Партії Регіонів»). Цього разу на підкуп продажних тернополян виділяється вже по 800 грн. Саме тому звертаємось зараз до Вас і закликом: Коли Вам запропонують «30 срібних монет» – чинити по совісті! Не продавайтесь! Це злочин не лише КРИМІНАЛЬНИЙ, але і МОРАЛЬНИЙ!!! Списки громадян, котрі заради власної разової наживи продадуть голос на виборах (продадуть Україну!) піддадуться максимальному розголосу. Нехай усі мешканці Тернополя знають цих «щирих галичан»! Група «Громадський опір». – йдеться в одній з листівок.

Такого типу оголошення невідомі вкидають в поштові скриньки тих тернополян, прізвища яких фігурують у “відомостях” Партії регіонів. Подібні листівки з подібним текстом підписані Комітетом боротьби з фальсифікацією (фото). Інформація про поширення таких оголошень іде практично зі всіх мікрорайонів міста.

Нагадаємо, що в мережі Інтернет неодноразово зявлялись повідомлення про підкуп виборців членами Партії регіонів. Тоді ж і була інформація про систему контролю результатів голосування. Спеціальні позначки в квадратику для голосування ставали доказом того, що гроші кимось отримані не марно.

Українці – за Кайду!

Вибори– 2012: Округ 164