Віталій Кличко пообіцяв Віталію Максимову захистити Тернопільщину

Поділитися

Кандидат у народні депутати по мажоритарному округу №163 Віталій Максимов звернувся до лідера партії «УДАР» Віталія Кличка з проханням допомогти захистити Тернопільську область від ліквідації.

«Як відомо, наступного року діюча влада готує адміністративно-територіальну реформу в Україні. Передбачається, що внаслідок цього наша область буде розділена на три частини, кожна з яких буде приєднана до сусідніх областей, а Тернопіль втратить статус обласного центру, – розповів Віталій Максимов лідеру «УДАРу» під час перебування його у Тернополі. – Наше місто завжди було осередком національно-визвольної боротьби українського народу за свою незалежність. Саме тут вперше в Україні демонтували  пам’ятник Леніну, саме тут народився Народний рух України, звідси поїхали до Києва перші учасники Помаранчевого Майдану. Така патріотична область не може бути розформована! Внаслідок адміністративно-територіальної реформи у Тернополі буде скорочено ряд державних установ, почнеться банкрутство малого і середнього бізнесу, який сьогодні і так знаходиться на грані виживання, тисячі людей опиняться без роботи, тоді як рівень безробіття нині у нас і так один із найвищих в Україні. Я звертаюся до Вас із проханням від імені громади Тернопільщини відстояти нашу область і місто Тернопіль як обласний центр в разі втілення адміністративно-територіальної реформи».

На думку Віталія Кличка, найстрашніше те, що цю реформу тримають у таємниці та можуть запровадити у найнесподіваніший момент. Так само, як вони прийняли Пенсійну реформу та Податковий кодекс. «Тому сьогодні замовчувати можливість адміністративно-територіальної реформи – означає грати на руку діючій владі. Я гарантую вам, що фракція партії «УДАР» у новому парламенті захистить Тернопільську область від знищення! Місто Тернопіль завжди буде обласним центром України!» – пообіцяв Віталій Кличко.

http://maksymov.com.ua/vitalijklychkopoobitsyavvitaliyumaksymovuzahystytyternopilschynu/

Підсумки роботи Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за 9 місяців поточного року

Віталій Максимов впіймав Кайду у тернопільському прес-клубі. Хто кого…?