Володимир Бойко: Псевдоопозиціонери борються за звання єдиного кандидата від влади

Поділитися

Опоненти кандидата в народні депутати України від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» Володимира Бойка ведуть нечесну передвиборну кампанію. Про це заявив сам політик.

– Робота багатьох кандидатів, які називають себе опозиційними, базується на знищенні моїх агітаційних матеріалів, – повідомив Володимир Бойко. – Більшість моїх плакатів не можуть провисіти й добу.

За словами опозиційного кандидата, його плакати постійно здирають або заклеюють.

– Я особисто бачив чимало плакатів, які частково заклеєні політичною рекламою інших кандидатів, – заявив політик. – Причому, заклеюють лише моє фото, прізвище та ім’я, залишаючи вже під своїми іменами символіку Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» та політичних партій, які мене підтримали.

Окрім цього, частина плакатів повністю або частково здерті. Володимир Бойко повідомив, що невідомі в нічну пору знищили банери в Бережанах, Козові, Озерній, інших місцях. Причому, до цих банерів можна було дістатись лише з допомогою драбини.

Володимир Бойко зазначив, що нещодавно мав телефонну розмову з одним із безпосередніх керівників виборчої кампанії висуванця від «Удару» Володимира Петровського Євгеном Філем, якому повідомив про один із випадків, зафіксований в селі Теофіпілка Козівського району, де вслід за місцевими партійцями «Батьківщини» ішли невідомі молодики, що повністю здирали плакати кандидата від Об’єднаної опозиції та на їх місцях клеїли агітки «ударівця». Але ситуація після цього не змінилась.

За словами Володимира Бойка, більшість його опонентів борються за звання єдиного кандидата від влади, адже встигли попрацювати у владі Януковича. Саме тому вони борються не з діючим режимом, а з єдиним кандидатом від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода».

Тернополяни побували на «Ватрі» в Уніжі

На Першому національному транслюватиметься фільм про лідера опозиції Юлію Тимошенко