З нагоди 55-ліття Олександр Смик отримав почесну відзнаку міської ради

Поділитися

В колі друзів відсвяткував своє 55-річчя митець, бард, начальник управління культури Тернопільської міської ради Олександр Смик. Урочистості відбулися в обласному драматичному театрі 26 жовтня. З нагоди ювілею, за багаторічну сумлінну працю на благо Тернополя міський голова Сергій Надал вручив імениннику почесну відзнаку міської ради.

«Я думаю, Тернополю дуже пощастило з тим, що цей творчий і непересічний чоловік у нашому місті живе, творить, працює. Олександр Смик — це людина, яка є начальником управління культури і мистецтв. Але язик не повертається назвати його чиновником. Бо його взагалі неможливо класифікувати у якихось термінах. Він звик виходити за рамки. Він звик перетворювати буденність у творчість і мистецтво. Він усіх нас у щоденному спілкуванні і спільній праці змінює. Він підходить до праці у міській раді як драматург, як бард, поет, і навіть як кобзар. Але найкраще Олександру Смику дається драматургія міста. Він має талант і неймовірні ідеї, він притягує людей, які допомагають ці ідеї втілити. Завдяки Смику Тернопіль стає ще більш творчим, поетичним, доглянутим усіма музами. Олександр не лише творець а і творчий керівник, йому вдається реалізовувати масштабні проекти, братись за справи, які вимагають сміливості і масштабного мислення.

Сьогодні я хочу побажати Олександру міцного здоров’я, нових захоплюючих ідей та відкриттів! Творчого довголіття, натхнення!

Нехай твоя творчість бентежить серця тернополян і всіх українців. Додає нам радості і смутку, забирає з нашого життя апатію і байдужість. Нехай твоя творчість, яка, – ми це відчуваємо – сповнена любов’ю, світлом і добром, – несе мир у людські душі! Дякуємо тобі за твою працю, за твій внесок в розвиток нашого Тернополя. Дай Боже тобі усіх ласк і благословінь!», – зазначив Сергій Надал.

За вказівкою уряду третина Тернополя залишилась без тепла та гарячої води

Комп’ютерний томограф четвертого покоління встановлено у Тернопільській університетській лікарні