Заява Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

Поділитися

За декілька днів до виборів на Тернопільщині активізувалось застосовування брудних технологій з боку опонентів Об’єднаної опозиції «Батьківщина».

В ніч з 22 на 23 жовтня офіційний веб-сайт Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» було піддано хакерській атаці. В такий спосіб опоненти заблокували оперативну подачу правдивої інформації про перебіг виборчого процесу в області, факти застосування адмінресурсу, підкупу та фальсифікацій.

Водночас невідомими особами в області розповсюджуються листівки неіснуючої громадської організації «Справедлива Батьківщина» та інші агітки, де опубліковано брехливу інформацію про єдиних висуванців від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» та ВО «Свобода» у 165 виборчому окрузі Володимира Бойка та у 166 виборчому окрузі Михайла Апостола. Такі листівки містять виключно видумані дані.

Окрім цього, в місті Тернополі та у районах області в ніч з 23 на 24 жовтня з’явились російськомовні наклейки, до виготовлення та розповсюдження яких Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» не має жодного відношення.

Поряд із цим чиниться тиск на місцеві незалежні Інтернет-ресурси, які через хакерські атаки тимчасово припинили свою роботу.

Нам відомо, що виконавцями цих брудних технологій є сателіти Партії регіонів, які нещодавно почали називати себе опозиційними.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» переконана, що вчинення будь-яких провокацій не допоможуть діючому антиукраїнському режиму та їх сателітам прийти до влади.

Ми повернемо Україну українцям!

 

Голосуй за СЕБЕ!

Голосуй за БАТЬКІВЩИНУ!

Віктор Литвинчук: “Найгіршу владу і найгірших людей, обирають порядні люди, які не голосують”

Арсеній ЯЦЕНЮК: «Я прошу вас на парламентських виборах підтримати нашого кандидата — Івана Стойка!»