Арсеній ЯЦЕНЮК: «Я прошу вас на парламентських виборах підтримати нашого кандидата — Івана Стойка!»

Поділитися

У вівторок, 23 жовтня, жителі Чорткова зустрічали лідера Об’єднаної опозиції Арсенія Яценюка, який представив виборцям 167 округу, куди входить Чортківський, Заліщицький та Борщівський райони, єдиного узгодженого кандидата в народні депутати від Об’єднаної опозиції — Івана Стойка.

На площі в місті зібралися тисячі людяй, щоб послухати звернення до громади Арсенія Яценюка, Івана Стойка.

— На 21 році нашої незалежності Янукович робить усе, щоб сконцентрувати владу в одних руках, — сказав у своїй запальній промові до виборців Іван Стойко. — Ми — депутати від демократичних сил робили все, що могли, щоб протистояти цьому. У наступному парламенті нинішня влада спробує довершити свою україноненависницьку справу. Тому кожен голос на цих виборах — дуже важливий для України, для демократії! Не піддавайтесь на спокусу отримати 100 чи навіть 500 гривень за «правильне» голосування! Ви продасте не голос, а свою совість, майбутнє своїх дітей! Прийдіть на вибори, проголосуйте за Об’єднану опозицію ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода»! Проголосуйте за Україну, яку виборювали наші батьки!

До виборців звернувся Арсеній Яценюк.

— Ми маємо конкретний план дій у парламенті. Їх ми погодили з ВО «Свободою». Нам потрібна підтримка виборців для того, щоб у Верховну Раду України зайшли представники демократичних сил, — сказав Арсеній Яценюк. — Те, що робить влада з опозиціонерами, — неприпустимо. Через прокуратуру й суди вона розправляється з такими опозиціонерами, як Юлія Тимошенко. Він Її боїться! Ми Його — не боїмося. Ми переможемо!

Арсеній Яценюк звернувся до виборців з проханням не вірити солодким словам тих кандидатів у народні депутати, які не представляють опозицію.

— Вони багато розповідають, але чи зроблять? — сказав Арсеній Яценюк. — Ми говоримо з вами серцем! Ви це відчуєте! У парламенті ми щодня будемо працювати на благо країни, ухвалювати закони, які покращуватимуть життя кожному з вас. Ми працюватимемо над тим, щоб країна була взірцем на теренах Європи. Щоб кожен відчув, що ми — велика нація, яка будує Україну майбутнього. Щоб цього досягнути, патріотичним, демократичним силам потрібно працювати разом. Я прошу вас на парламентських виборах підтримати нашого кандидата — Івана Стойка!

Катерина ВИДАЙКО.

Заява Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

Звернення до виборців