Звернення до виборців

Поділитися

Дорогі виборці!

 

Антиукраїнський режим, який прийшов до влади під час останніх президентських виборів, запровадив економічне, соціальне, політичне та духовне гноблення українського народу.

За більш ніж два роки своєї діяльності влада фактично здала державні інтереси через так-звані «Харківські угоди», забезпечила зростання бідності серед простих українців і водночас збагачення сімей правлячої верхівки, впровадила податкові та політичні репресії, знищила систему пільг для соціально-незахищених верств населення, здійснила нападки на українську історію, мову та релігію. В правоохоронних, контролюючих органах та судах впроваджується система залякувань активних людей із безкомпромісною громадянською позицією, незалежні засоби масової інформації опиняються під загрозою закриття.

Прагнення українського народу до повалення режиму диктатури повинно відобразитись у чіткому розмежуванні влади, владних політичних проектів та єдиної опозиції під час парламентських виборів 28 жовтня 2012 року. В даному випадку єдиним опозиційним табором виступає Об’єднана опозиція ВО «Батьківщина». Всі інші – це влада або ж її псевдоопозиційні проекти на основі політичних банкрутів.

Ми всі добре бачимо, як влада почала маскуватись, висувати так званих незалежних кандидатів та новоспечених «опозиціонерів», продовжувати політику «противсіхів», творити «клонів».

Все це здійснюється лише з однією ціллю. Цю владу задовольнить будь-який депутат, окрім висуванця Об’єднаної опозиції «Батьківщина». Воно і недивно. Адже, як би Іван Чайківський не розказував, що він незалежний, всі добре знають, що він висуванець влади. Справді, на останніх місцевих виборах саме він був першим у списку кандидатів до Тернопільської районної ради від Партії Регіонів. Саме його вихваляє і за нього агітує голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян.

Не дуже далеко втік і висуванець від Удару. Свою програму він виклав в повній протилежності до власних дій. Під час зустрічей та в агітаційних плакатах Володимир Петровський заявляє, що він перебуває в опозиції до діючого режиму. Проте, він не договорює, що майже два роки працював у цій владі та виконував її доручення. При цьому його посада була не зовсім рядовою – він працював заступником голови Бережанської районної державної адміністрації. То ж виникає питання, де він опиниться після цих виборів? Окрім цього, він є діючим депутатом Тернопільської обласної ради, обраним за списком іншої політичної сили. Порядний політик, ставши партійцем іншої партії, мав би припинити повноваження депутата. Та Петровський цього не робить. Схильність до постійної зміни партій заради роботи або депутатського мандату повинна насторожувати виборців. Українські патріоти, які ще пам’ятають визвольну боротьбу і живуть в селах Тернопільщини, мені неодноразово казали, що для такого, як Петровський, через його «перебіжки» між партіями, обов’язково берегли б кулю, як для останньої сиксоти.

Є ще й інші кандидати, мета яких виключно забрати хоча б по 100 голосів.

Дивує мене й те, що кандидати свою роботу будують виключно на брехні – в різних селах свідомі українці мені багато чого переповіли.

Проте, я заявляю, що не здавав і не продавав нікому округу. Я не знімаюсь із виборів і продовжую боротьбу до переможного її завершення.

Жодна брехня чи наклепи не заставлять мене змінити свої політичні погляди. Я був і залишаюсь представником «Батьківщини», був і залишаюсь єдиним кандидатом від Об’єднаної опозиції та партії ВО «Свобода» у 165 виборчому окрузі.

За декілька днів до дня голосування потрібно чітко усвідомити – після 28 жовтня 2012 року ми повинні просто забути про ганебні часи правління Януковича. Забути й про самого Януковича і всіх його ставлеників. Ми повинні вибороти для себе Україну, про яку мріяли століттями наші предки.

Варто пам’ятати, що доля держави залежить від кожного із нас. Будь-яке розчарування слід залишити в минулому і йти на дільниці, щоб змінити майбутнє.

Я вірю, що Україна буде сильною!

 

БОЙКО Володимир Богданович,

єдиний кандидат від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» та ВО «Свобода» у 165 виборчому окрузі

Арсеній ЯЦЕНЮК: «Я прошу вас на парламентських виборах підтримати нашого кандидата — Івана Стойка!»

Парадокси української політики