Як тернополян “розводять” на 15% від 9 млн$

Поділитися

Сьогодні журналісти тернопільської інтернет-газети “Про все” отримали лист від невідомого Десмонда, який у спам-розсилці просить допомогти “освоїти” 9 мільйонів доларів. За це обіцяє 15% від всієї суми.

Що порадите робити з такими горе-писаками?

Я пишу цього листа з належною повагою і з серцем наповнилися сльозами. Я хочу попросити у вас пробачення якщо цей лист прийде до вас, як здивування і свого роду збентеження, так як ви збираєтеся отримати його від невідомої особи. Я вирішив написати вам цей лист не тому, що я особисто хочу, щоб збентежити вас, але це через мою ситуацію потрібно терміново турботу, любов, увагу і безпосереднє втручання, отже, внутрішнє спонукання звертатися до вас за допомогою. Я натрапив на вашу адресу електронної пошти в Інтернеті, як шукала іноземного партнера, який допоможе мені інвестувати мого фонду. Це було, пройшовши через ваш профіль яких прогнозовані ви в повному порядку, що я наважився написати вам. Я думаю, ви можете мені допомогти, якщо ви хочете.

Моя причина для зв’язку з вами в тому, що я хочу, щоб вкладати свої кошти в вашу країну, я хотів би знати, якщо це може бути можливим для вас, щоб допомогти мені вкладати кошти фонду в прибуткові бізнес-проекти у вашій країні. Як я вже говорив вище, я наткнувся на ваш профіль в одному із сайтів, і я відчував необхідність зв’язатися з вами, тому що ваш профіль мій розум говорив мені, що вам відповість мою пошту, і що ви збираєтеся мені допомогти. Я буду дуже радий, якщо ви можете привести мене в правий канал, надання допомоги мені в плані забезпечення безпечного рахунок банку, в якому фонд буде переданий, перш ніж інвестувати гроші в звук і міцного інвестиційних проектів. Ще раз, будь ласка, вибачте мене за відправку цього листа до вас. Я впевнений, що ви не очікуєте, щоб отримувати пошту від незнайомих людини в цей період часу.

Це дуже важливо для мене, щоб уявити собі, щоб ви в цей момент. Мене звати Десмонд Кара, я чорний чоловік з Республіки Ліберія.
Мій покійний батько пан Камара Кара був відомий алмазний дилер в Buchanan, Ліберія, коли він був живий. Мої батько і мати були атаковані озброєними бандитами в нашому будинку в Buchanan один рано вранці, і обидва з них були холоднокровно убиті, це зло чиниться безсердечних людей в криваві війни, яка велася в моїй країні. Я був в університеті Монровії читанні масових комунікацій, коли це сумна подія. Я єдина людина, яка живе в моїй родині, вона дає мені кошмари і безсонні ночі, коли я пам’ятаю жорстокої смерті моїх батьків. Мені вдалося знайти свій шлях в Сенегал, де я шукаю політичний притулок.

Моя причина для зв’язку з вами в тому, що я хочу Вас надати сприяння в області інвестування коштів в моєму вигідних комерційних підприємств. А також для Вас, щоб допомогти мені, щоб забезпечити передачу величезну суму грошей в моєму розпорядженні, яку мій батько залишив у безпечний банківський рахунок у вашій країні. Кількість беруть участь складає $ 9700000 (дев’ять мільйонів сімсот тисяч доларів США), він був на зберігання в один з банків в Лондоні, Великобританія кілька років тому мій батько, в яких моє ім’я з’явилося, як і його найближчих родичів і бенефіціаром фонду В офіційному файл депозит банку. Я хочу щоб ти був моїм діловим партнером і іноземним представником. Ваше завдання, щоб допомогти мені, щоб забезпечити передачу зазначених вище суми грошей в безпечне банківський рахунок у вашій країні. Я не дозволено згідно із законом цієї країни, щоб відкрити банківський рахунок або перевести гроші в будь-який банк через мого статусу особи, яка добивається притулку, закон Сенегал не дозволяє особам, які шукають притулку, щоб відкрити рахунок у банку або перевести гроші в банки. Коли я зв’язався з банком, в якому фонд був депонований менеджер банку підтвердив, що гроші залишаються незайманими і порадив мені шукати іноземного інвестора, який може допомогти мені вкладати у фонд.

Я вирішив дати вам 15% від загальної суми якості комісії за допомогу, яку ви збираєтеся дати мені забезпечуючи безпечне банківський рахунок, де фонд міг би бути спочатку переданий, перш ніж почати інвестувати його в вашу країну. Ви також будете мати право на певний відсоток від нарахованих прибуток після інвестицій. У мене є повна впевненість у своїй здатності допомогти мені заснований на тому, що я бачила у Вашому профілі. Для Вас, щоб знати реальність існування фонду, я запрошую вас приїхати в Сенегал, щоб побачити мене особисто для вас, щоб побачити фізичні докази того, що фонд був на зберігання в банк в Лондоні моїм батьком до його передчасної кончини , я вважаю особистій зустрічі дуже важливо. Я дам вам більш детальну інформацію відразу ж я отримав позитивну відповідь від Вас. Я також пошлю Вам мій номер телефону, фото та відскановану копію мого посвідчення особи.
З повагою,
Десмонд.

Як Тягнибок у Скалаті вчився писати (відео)

Як тернополянка вчила циганку гроші просити