Краденими грошима розрахувалася з боргами

Поділитися
    Про те, що варто пильнувати свої речі будь-де, нещодавно переконалася 28-річна мешканка Підгаєцького району. Неприємність спіткала жінку в обласній дитячій лікарні, де вона перебувала на стаціонарному лікуванні разом з дитиною. З сумки, яку молода мати залишила без нагляду в палаті, невідомий поцупив гаманець з грішми. За допомогою потерпіла звернулася до працівників міліції.
    Як розповів начальник Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ Олександр Хілюк, причетною до крадіжки виявилася 35-річна мешканка Теребовлянського району. Напередодні жінка теж перебувала на лікуванні з дитиною у цій же медичній установі. Того дня молодиця прийшла до лікарні за випискою. Допоки вона чекала лікаря, вирішила навідатися до палати в якій раніше лежала. Зайшовши досередини, побачила, що там нікого немає. Помітивши на ліжку жіночу сумку, не втрималася від спокуси перевірити її вміст. З палати лиходійка виходила уже з чужим гаманцем. Трофеєм злодійки стали понад чотири тисячі гривень.

Підозрювана розкаюється у крадіжці. Свій вчинок виправдовує важким матеріальним становищем. З її слів, чужими грошима вона розрахувалася з боргами. Тепер за скоєне жінці доведеться відповісти перед Законом. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи.

За вбивство сусіда міліціонери затримали молоду жінку

У дитини косина…..не втрачайте час