За вбивство сусіда міліціонери затримали молоду жінку

Поділитися

Жахливе вбивство сталося у райцентрі Теребовля. Міліціонери, котрі прибули на виклик свідка події, у підсобному господарстві знайшли тіло 44-річного місцевого жителя з майже відрізаною головою. У кривавому злочині правоохоронці підозрюють 20-річну жінку.
Як розповів начальник райвідділу міліції Микола Сивуля, загиблий разом з господинею обійстя та ще одним товаришем того дня розпивали спиртне. Важко уявити які спільні інтереси мала молода жінка і майже на 24 роки старший за неї чоловік, але що компанія не раз збиралася за чаркою – свідчать сусіди.
Того дня усе було як завжди. 44-річний чоловік із товаришем прийшли у гості до 20-річної молодиці з двома пляшками оковитої. Утрьох спорожнили тару. Жінка стверджує, що сусід став домагатися її. Товариш вибіг з хати, аби покликати на допомогу. Після сутички жінка встромила лезо ножа в шию потерпілому.
Під час затримання підозрювана не розкаялася у вчиненому. Стверджувала, що таким чином захищала себе. Та чи задумалася над наслідками такого самосуду. Адже у жінки на вихованні півторарічна дитина.
Проти підозрюваної слідчі обласного управління міліції порушили кримінальну справу за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Чому тернополяни не повірили Наталці Королевській? (відеожарт)

Краденими грошима розрахувалася з боргами