Кращі роботодавці Тернопільщини ТзОВ «НВП «Спектр ЛТД» (Тернопільський район), ПАТ «Монастириське заводоуправління будівельних матеріалів», ТзОВ «Рембуддільниця» (Бучацький район), ПП «Аріол-Тернопіль» та ПП Золотарьов А. І. (Шумщина)

Поділитися

Обласний центр зайнятості за сприяння облдержадміністрації, організації роботодавців Тернопілля, облпрофради провів конкурс серед роботодавців «Співпрацюючи разом, досягнемо успіху-2012».

Учасниками конкурсу стали великі, середні та малі підприємства, установи і організації всіх форм власності, фізичні особи-підприємці, підприємства з іноземними інвестиціями, які дотрималися виконання певних вимог. А це: ведення соціально відповідального бізнесу, наявність у роботодавця договору про співпрацю зі службою зайнятості, його активна участь в організації та проведенні оплачуваних громадських робіт, в працевлаштуванні шукачів роботи, зокрема, на дотаційні робочі місця, в інформаційно-консультаційних і масових заходах, які проводились базовими центрами зайнятості впродовж цього року.

Під час першого етапу конкурсу на базовому рівні було відібрано 28 роботодавців. На другому етапі їх умовно розділили на групи в залежності від середньооблікової чисельності працівників (для юридичних осіб) та окремо для фізичних осіб.

І ось на підсумковому засіданні конкурсної комісії обласного центру зайнятості переможцями конкурсу названо: ТзОВ «НВП «Спектр ЛТД» (Тернопільський район), ПАТ «Монастириське заводоуправління будівельних матеріалів», ТзОВ «Рембуддільниця» (Бучацький район), ПП «Аріол-Тернопіль» та ПП Золотарьов А. І. (Шумщина). Крім того, у додатковій номінації за збереження створених робочих місць кращим визнано приватного підприємця В. Г. Шатківського (Кременецький район).

Кращі роботодавці Тернопілля будуть нагороджені дипломами та кубками обласної служби зайнятості.

 

Відділ організаційної та інформаційної роботи ОЦЗ

Іван Андрусяк з “Прозивалкою” у Тернополі

Рівень захворювання в Україні залишається одним iз найвищих у Європі, а групи ризику збільшуються. Вихід із ситуації експерти вбачають у профілактиці й просвітницьких акціях