Мешканці селища Товсте протестують проти дій компанії life:) (аудіо)

Поділитися

Інтернет-газета “Про все” дізналася про неймовірні події у селищі Товсте Заліщицького району: оператор мобільного зв’язку “Лайф” вирішив встановити вишку мобільного зв’язку. Місцеві мешканці спочатку нічого проти не мали, адже там є вже 5 таких конструкцій.  Селищна рада запропонувала компанії, яка, як відомо, належить найбагатшій людині України Ринату Ахметову, кілька земельних ділянок.  Проте, зв’язківцям не сподобались ці землі. І вони почали “хитрувати” – звернулись до компанії “Торговий світ”,яка, як відомо, має відношення до першого заступника голови Тернопільської обласної ради Сергія Тарашевського. Ця фірма орендує приміщення в селищі. На їхній ділянці й вирішили встановити вишку. Місцеве населення почало страйкувати: вишка “зачіпить” місцеві заклади соціального значення, зокрема школу й лікарню.

Днями відстояти правду допоміг й народний депутат України Іван Стойко. Він особисто приїхав у Товсте, потім звернувся в прокуратуру. Зв’язківці пообіцяли зачекати із рішенням правооохоронців і нічого не робити. Але, поки нардеп поїхав до столиці відстоювати результати виборів в Україні, лайфовики почали знову “ліпити” конструкцію. Селище збурене. Сьогодні люди не дозволили проводити роботи. Якщо завтра монтаж не буде припинено, обіцяють перекрити трасу, яка пролягає через селище. До селища запрошені провідні ЗМІ України та області.

“Про все”  поспілкувалось по телефону з Володимиром Траколом, який мешкає у селищі і він розповів нам про ситуацію, так би мовити, з перших уст.
Аудіо

У Тернополі “свободівці” встановлюють цензуру методами середньовічної інквізиції і перерозподіляють інтернет-ринок

Комунальні служби Тернополя пікетуватимуть казначейство