«Небезпечна» – саму таку назву має перший сингл з майбутнього четвертого альбому гурту С.К.А.Й.

Поділитися

Небезпечна» – саму таку назву має перший сингл з майбутнього четвертого альбому гурту С.К.А.Й., прем’єра якої відбулася 21 листопада. Саме на долю «Небезпечної» випало стати першою ластівкою з нового альбому гурту, і вона уособлює в собі новий напрямок музичного розвитку гурту С.К.А.Й. Нова пісня є дуже драйвовою, енергійною, по справжньому рок-н-рольною та, в першу чергу, інакшою від того матеріалу, який зазвичай звикли чути меломани від С.К.А.Й. Але час вносить свої поправки, музиканти змінюються, їх світосприйняття знаходиться під постійним впливом зовнішніх факторів, і цілком логічним є те, що дійсно жива та активна субстанція, така як С.К.А.Й., крокує шляхом творчої еволюції та здатна на аудіо-експеременти. Четвертий альбом гурту, окрім інакшого звучання, та більш західного підходу до створення матеріалу, на кшталт зведення та мастерингу, матиме в плей-листі багато англомовних пісень.

Олег Собчук, вокаліст гурту С.К.А.Й. «Щодо нової пісні «Небезпечна», то ми спробували абсолютно інакше підійти до будови пісні і взагалі до звучання композиції. Тому ми не лише робили цю пісню з четвертого альбому з іншим саундпродюсером, а ми також відсилали пісню в Гамбург (Німеччина) на мастеринг. І взагалі – я так ніколи в житті ще не співав! Я спробував себе в новій, фанк-блюзовій манері співу, й хоча я себе в ній не дуже то й бачив, але зрозумів, що це мені подобається».

А вже зовсім скоро очікується поява відеокліпу на пісню «Небезпечна», режисером якого став Максим Стецков. У кліпі розповідається історія про сучасних Боні та Клайда, які заради своєї мрії та кохання готові піти на будь-який злочин.

Патріарх Філарет назвав шахраями тих, хто говорить про «кінець світу»

Сергій Притула – збірка найкращого!