Опозицію на Тернопільщині найкраще підтримали у Чортківському районі, а владу – у Шумському (таблиця)

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “Про все” отримала зі штабів різних партій дані про голосування на Тернопільщині 28 жовтня. З отриманих даних можна зробити висновок, що Тернопілля у політичних симпатіях поділилось полярно “північ-південь”. У нас знову відродився “червоний електорат” півночі, а пальму першості націоналістичних округів забрав  від західних районів “південь”.

У наведеній нижче таблиці (щоб її відкрити – клікніть на гіперактивний напис райони) розміщені дані наскільки у нашому краї населення підтримало опозицію. Отож, найбільше опозиція отримала у Чортківському районі – 89,15%.  Найбільше ж владу підтримали у Шумському районі – 18,71%. Там же найбільше підтримали комуністів – 5,57% і Партію Регіонів – 13,14%. Найменше “яничарців” підтримали у Тернопільському районі – 3,84%.

Найвища явка в області була у Тернопільському районі – 71,5%. Наймудріше ж населення обласного центру. Тут явка склала 61,8%.

У Козівському районі найбільше підтримали “Батьківщину” із Юлією Тимошенко – 47,45%.

Найменше симпатизують опозиції з Яценюком і Турчиновим у Кременецькому районі – 35,12%

На Кременеччині найбільше підтримали УДАР, порівняно з іншими районами, – 19,71%

Не люблять боксера і його команду найбільше у Борщівському районі – 9,13%

На Чортківщині найбільшу підтримку отримала “Свобода” Олега Тягнибока – 42,63%. Найменше кайдиних однопартійців сприймають у Шумському районі – 17,94%. У північному районі здобули пі

Райони

Школа Святого Миколая почне діяти у Тернополі з 19 листопада

Презентація книги Галини Вдовиченко «Купальниця»