Презентація книги Галини Вдовиченко «Купальниця»

Поділитися

Книгарня «Є» та видавництво «Клуб сімейного дозвілля» запрошують вас на презентацію книги Галини Вдовиченко «Купальниця», яка відбудеться 15 листопада.
Початок – о 18:00.

У видавництві “Клуб сімейного дозвілля” побачив світ роман Галини Вдовиченко – “Купальниця”. Це вже п’ятий роман львівської письменниці та журналістки.

Про події цього року, дуже важливого у її житті, 18-річна Кароліна Кужвій волітиме ніколи не згадувати у майбутньому. Чому? Скласти відповідь на це запитання автор залишає право за читачем. А наразі героїня роману “Купальниця” закінчила школу у рідній Висічі Яворівського району і тікає від батьків до Києва, повторюючи “Я ніколи не буду бідною. Я ніколи не буду нещасною”. Уся надія лише на себе та на старшого брата Роберта. “Купальниця” – це сучасна українська версія “Сестри Кері”. Теодор Драйзер написав свій роман понад сто років тому, але деякі герої, характери та обставини залишаються настільки актуальними, що надихають на створення нових книжок, герої яких живуть у наш час, у нашій країні, та шукають свою долю, навіть у найсміливіших мріях не здогадуючись, що на них чекає у майбутньому. Події “Купальниці” розгортаються на Яворівщині, у Києві та у Львові…

***Дата події: 15.11.2012 18:00

Адреса книгарні «Є»:

м. Тернопіль, вул. Валова, 7-9

Вхід вільний.

Опозицію на Тернопільщині найкраще підтримали у Чортківському районі, а владу – у Шумському (таблиця)

Вахтанг Кіпіані навчатиме тернопільських пластунів писати блоги