Пряму трансляцію сесії Тернопільської обласної ради відмінили, щоб область не побачила пустопорожній звіт Олексія Кайди і зраду “Свободи”

Поділитися

Сьогодні о 10 годині розпочалась сесія Тернопільської обласної ради. Вперше за кілька років не буде прямої трансляції сесії в інтернет. Офіційна причина, яку “Про все” дізналася з офіційних джерел облради – не має коштів оплатити, бо вартує чимало. Насправді ціна трансляці – смішна. Якщо державне телебачення в записі брало десятки тисяч гривень, то транслятори в інтернет, як ми дізналися з офіційних сайтів компаній. які надають такі послуги, від 200 до 1000 гривень.

Справжньою причиною відмови від трансляції є звіт голови обласної ради Олексія Кайди, який переходить працювати в до Верховної Ради.Звіт примітивний і убогий. У звіті не згадано жодним словом як голова обласної ради виконав передвиборчі пункти партії “Свобода”

Окрім того, ще вагоміший аргумент – кулуарні вибори голови обласної ради. Не хоче партія Олега Тягнибока демонструвати на людях свою ганьбу – співпрацю з владою.

Чи оберуть сьогодні Василя Хомінця? Чи переможе стратегія Юрія Чижмаря? Чи піде на співпрацю Валентин Хоптян? Покаже лише сама сесія облради.

Сьогодні сайт Тернопільської обласної ради оприлюднив звіт Олексія Кайди

Що мав робити Олексій Кайда як голова облради і що насправді зробив? Порівняйте передвиборчу програму і звіт!!!