Сергій Надал – обіцянки- цяцянки

Поділитися

Сьогодні електронні скриньки усіх ЗМІ Тернопільщини засипали рекламною продукцією, в якій вказано, що мер Тернополя найкраще реалізовує свої передвиборчі обіцянки. Не так давно мер «запіяв» як два роки «гарував» на тернополян.

Інтернет-газета «Про все» вирішила перевірити це. Ми відкрили книгу Сергія Надала «Справедливість. Відповідальність. Порядок», яку він презентував перед виборами мера. Що обіцяв Сергій Надал зробити, як стане мером?

Подамо вам лишень кілька цитат

 «На моє переконання, Тернопіль повинен стати зеленою перлиною України… От у цьому повинна бути його “фішка”

 “Потрібно забезпечити належний вигляд парків, скверів. Для цього варто розробити нову чи вдосконалити стару систему прибирання. Бо прийти і помахати вінником чи граблями – мало”

 

“Зрозуміло, що коштів на капітальний ремонт доріг ніколи не буде стільки, скільки потрібно. Передусім, потрібно контролювати розхід грошей на ремонтні роботи, вишукувати підрядників ремонтних бригад не за принципом «свій кум» або «заплатили одну суму, а в кишені залишилася більша”

 

«Огляд доріг Тернополя шокує – в місті майже кожна вулиця потребує ремонту. Влада лише обіцяє…»

 

«Ще одне питання, яке стосується безпеки дорожнього руху ,- паркування. Владі не вистачає часу чи наполегливості, або зібрати за круглим столом фахівців, дорожників, працівників Державтоінспекції, зрештою заслухати самих водіїв, щоб розробити стратегію паркування автомобілів у місті»

 

«У Тернополі потрібно запровадити сучасну систему освітлення вулиць».

 

«За якість води у Тернополі ніхто не відповідає»

 

«Міська влада наклала табу на встановлення індивідуального опалення. Індивідуальне опалення дозволяє хоч якось захиститись від високих тарифів.»

 

«Багато жителів Тернополя вважають, що недоцільно витрачати бюджетні гроші на квіти і альпійські гірки.»

«Тернополяни вважають, що починаючи нові проекти із благоустрою, мерія повинна поцікавитись думкою громадськості: на що краще витрачати кошти із міської скарбниці.»

 

«Навряд чи більшість городян схвалила б витрату багатьох тисяч гривень на вазони, які чіпляють на нефарбованих електричних стовпах. Більше того, ці рослини треба регулярно поливати. Краще кошти пішли б на поливання вулиць хоча б під час великої задухи. Каміння на клумбах від спеки не врятує, а от дерева місту точно б не зашкодили».

 

«Стихійні ринки треба не розганяти, а легалізувати».

 

«Більше туалетів потрібно у парках та в Центрі»

 

«За що люди платять ЖЕКам?! Обдерті стіни, розмальовані підїзди, поламані ліфти і потрощені двері – це далеко не повний перелік того, що мають люди, які оплачують послуги ЖЕКів»

 

ЩО ЗМІЛИСЬ ЗА ЦЕЙ ЧАС, ВІДКОЛИ ПРИ ВЛАДІ У ТЕРНОПОЛІ СЕРГІЙ НАДАЛ???

Хоптяна хочуть зарахувати до кадрового резерву… головою облдержадміністрації

Які цінності повинні обстоювати, а не плюндрувати інтернет-«кастрати» Тернополя? (відеопаскудство)