Тернополяни куплятимуть “українізований” Roshen?

Поділитися

Нещодавно шоколадна продукція компанії Roshen була русифікона. В ЗМІ оприлюднювалась позиція компанії. Мовляв, для завоювання ринків. Проте, справжні патріоти закликали бойкотувати продукцію цієї компанії. Днями у фейсбуці майбутній кандидат в президенти Петро Порошенко чи то спеціально для формування позитивного іміджу чи то дійсно такий патріот, в чому має великий сумнів тернопільська інтернет-газета “Про все”, зробив запис Щодо ситуації навколо продукції Roshen.

В мене є правило – не втручатися у діяльність компаній, акціонером яких я є. Це стосується і “Кореспонденту”, і 5 каналу, і Roshen.

Сьогодні Roshen – це не просто бізнес, це один з брендів України в світі.

Питання, які стосуються мови, суверенітету і територіальної цілісності – це державні питання.

Тому я ініціював обговорення цієї теми на Раді директорів корпорації Roshen, в результаті якого мої аргументи були сприйняті: українські товари на українському ринку мають бути українською мовою.

Це так само важливо, як й те, що в Україні має бути єдина державна мова – українська. Це моя позиція: вона була, є і буде незмінною.

Кращий суддя турніру з вільної боротьби пам’яті Б. Сцібайла Володимир Баришев про спортсменів, тенденції та перспективи боротьби в області, Україні та світі

Де затримують виплату зарплати на Тернопільщині?