У тернопільському пологовому будинку досі пам’ятають прикол 1973 року!

Поділитися

Це було в 1973 році,- написала в соціальній мережі одна з акушерок Тернополя. У пологовий, що знаходився над озером, привозили жінок із всієї тернопільської області( у разі важких пологів) Привезли з глухого села 40-річну породіллю, яка ніколи не була в лікарні  і під час вагітності не була на огляд.

Акушерка каже:

-Роздягніться я вас огляну!- і показала за занавісочку. Коли зайша, то бачить :-O Лежить жінка: гола, лише в трусах начосових до колін(колись були такі і називали їх майтки)… Так-сяк провели вони огляд.

Після пологів було найсмішніше. Памятаю, народився у тої жінки хлопчик 4. 300. Богатир!

Наступної ночі всіх породіль, медсестер розбудив  гуркіт, який нісся з коридору…Повибігали всі хто міг на ногах стояти і тут картина ….)))))яку, напевне, ніхто не забуде: йде коридором ця ж жіночка, а на ногах в неї два судна, ті з”  носом “. Вони зараз пластикові, а тоді були металеві ..йде в туалет ГУП_ГУП – тарах-тарах-ніби танком їде… .Вибігла медсестричка і зі сльозами  на очах питає:

-Тітко, а ви в що взулись?

– А то нічого що не мій розмір,- каже породілля.  Я своїх тапочок не маю, то  побачила що під одним ліжком стояв один, а під другим ліжком інший, то я взула ..я зараз віддам!.

Сміялись навіть ті що ще не могли сміятись.

Яндекс.Навігатор заговорив українською

У Школу студентського самоврядування приїде експерт з Білорусі